Tv pink online. Zadruga Uživo 24 Sata

Internet Televizija

tv pink online

Kliknite na plejer da bi pokrenuli ton. U okviru ove televizije tokom devedesetih je osnovana i muzičko-izdavačka kuća Siti rekords. Od početka su to bile tok-šou emisije sa dosta muzike. Na početku se pažnja obraćala na serije i filmove strane produkcije i domaće zabavne emisije, da bi se posle 2000. Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost! Na početku se pažnja obraćala na serije i filmove strane produkcije i domaće zabavne emisije, da bi se posle 2000. Pink televizija je poznata je po igrama na sreću, a ova kuća je emitovala Loto Ana Pendić i Darko Panović i Bingo Sanja Kužet i Marija Petronijević. Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku , a oba striminga se besplatno učitavaju.

Next

TV PINK Uživo

tv pink online

Sedište mreže nalazi se na adresi Neznanog junaka 1, Beograd. Because, video in Youtube is legally posted, and open to be embed in external sites, this site only embed that official video with all Youtube rights to do that. Uživo prenos na sajtu postoji zahvaljujući ljudima koji postavljaju prenos na internet sa otvorenim kodom da embedovanje, što mi samo koristimo, i hvala na tome. Najslušanije domaće fm radio stanice Srbija, Crna Gora,Bosna i Hercegovina. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

Next

Internet Televizija

tv pink online

Bosanske, Srpske Hrvatske radio stanice uživo na internetu. . No videos, or video links, that can be found on this page are not owned by onlineuzivo. U poslednjih nekoliko godina Pink sarađuje sa produkcijskom kućom Emošon, a kao proizvod te saradnje su brojne rijaliti emisije. This will also cause removal from onlineuzivo.

Next

Zadruga Uživo 24 Sata

tv pink online

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici sajta onlineuzivo. U skladu sa tim su angažovali najveće zvezde srpske estrade, u koju spadaju pevači i pevaljke, starlete i sponzoruše, prostitutke i kurve, kriminalci i lezilebovići. Ukoliko koristite mobilne podatke megabajte pazite da ne prekoračite limit koji imate. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim… Samim tim sajt onlineuzivo. Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. Zadruga je novi rijaliti šou koji je ustvari nastavak prethodnih rijalitija Farma, Dvor i slični, sa nadom Željka Mitrovića, vlasnika imperije, da će novom emisijom oboriti dosadašnje rekorde u gledanosti.

Next

Gledajte Zadrugu Uživo

tv pink online

Pink televizija je poznata i po dnevnim kvizovima, a ova kuća je emitovala kviz Kešolovac Dejan Pantelić , Lova za slova Milan Miličić , Tele kviz Nataša Stojčević, Darko Panović i Ana Pendić , Lovac na novac Maja Manojlović i Dan sunca Mirka Vasiljević. Srbija ,Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora. Pink predstavlja prvu domaću televiziju čiji se program sadržao od isključivo zabavnog karaktera. Učitavanje plejera traje 15-20 sekunde. Therefore, you are using this site at your own risk! Bosanske radio stanice uživo na internetu. Emisije sa najdužim trajanjem na Pink televiziji je Siti Biljana Obradović, Marija Maćić, Aleksandra Kajganić, Boško Jakovljević, Stanko Škugor, Ivana Baltić i Radmila Radenović i Siti klub Biljana Obradović, Marija Maćić, Aleksandra Jeftanović, Dejan Pantelić, Boško Jakovljević, Radmila Radenović, Sandra Drašković Sani Armani , Vladimir Stanojević i Iva Smiljanić emisija kratke forme koja se bavi najaktuelnijim dešavanjima u gradu, zatim u svetu muzike i filma.

Next

Gledajte Zadrugu Uživo

tv pink online

Da biste gledali bez kočenja seckanja potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati. Od osnivanja Pink televizije urednik filmskog i serijskog programa bio je Robert Nemeček, koga je 2003. Pink je jedna od pet televizijskih kuća koja je dobila nacionalnu frekvenciju na konkursu koji je raspisala Republička radiodifuzna agencija. Najslušanije i najbolje radio stanice sa prostora bivse Jugoslavije. If there are links that you believe infringe copyright, please contact links hosting and report them in order to remove them. Ignorišite takve pozive, prijavite ih da budu obrisani.

Next

Zadruga Uživo 24 Sata

tv pink online

Istovremeno kada počinje Zadruga počeće i suparnički rijaliti šou program na Happy televiziji, novi , pa je Željko Mitrović objavio da će uložiti preko 10 miliona evra kako bi Zadruga bila do sada neprevaziđena emisija. Od početka emitovanja, Pink televizija je imala veoma bogat zabavni program. Pink televizija je bila početni projekat Željka Mitrovića, a danas je ona samo deo Pink medija grupe. Svi ostali web sajtovi poput farmatv, zadrugatv su lažni web sajtovi, predstavljaju se da su zvanični, a ustvari su piratski, otimaju narodu novac preko PayPal-a za lažno glasanje, šire viruse, itd. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta onlineuzivo. Prva među njima je bila Leteći start Ana Mihajlovski i Milan Kalinić , Zvezda ulice Miki Perić , Ruski rulet Irfan Mensur i Dragan Marinković Maca , Pravo lice Sanja Radan , Ruski rulet šou Milan Kalinić , Sve za ljubav Sanja Marinković, Katarina Šišmanović, Irina Radović i Milan Kalinić.

Next

Zadruga Uživo 24 Sata

tv pink online

Uz to mora da se pomene Siti klub koji je predstavljao domaću verziju Bi Bi Si-jeve Top Of The Pops , koja je okupljala najpopularnije pevače sa prostora bivše Jugoslavije. Angažovali su i nekog propalog sportistu ili džabalebaroša koji nemaj drugog posla nego da se za veliki novac u rijalitiju svadja i pokazuje svoje najgore osobine, da uživa u bludu i razvratu pred desetinama i stotinama hiljada ljudi. Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može videti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta onlineuzivo. Takođe, vodi se kao televizija koja je prva uvela razne promene što se tiče dizajna, ali i samog programa od kog se sastoji. All videos are hosted on other sites like YouTube, Google, Yahoo, and similar… Therefore, the site onlineuzivo. Televizija nosi isti naziv kao i Radio Pink, osnovan 1993.

Next