Trailerudlejning århus. Lej en trailer eller en tagboks her!

Lej en trailer

trailerudlejning århus

Efterfølgende dage betaler du normalpris. Eller har du ryddet ud i kælderen og har brug for en gittertrailer eller åben trailer til at køre på genbrugspladsen? Skulle i få brug for bilen i flere uger, kan i med fordel benytte jer af vores mini-leasing tilbud. Ved at leje en bil hos os, opnår du mange fordele. Ved for sen aflevering, uden forudgående aftale, faktureres kr. Selvbetjening med app på udvalgte bluetooth-lokationer Via Freetrailers app, kan du booke, hente og returnere trailere nemt og hurtigt. Her får du fuld adgang til det bedste udstyr - til de bedste priser. Se udvalget i vores med afhentning i Århus.

Next

Lej en tiptrailer

trailerudlejning århus

Vil du sikre dig, at der er en ledig trailer, når du kommer frem? Hvad enten det er daglig transport eller en enkelt flytning. Udforsk det du og dine medpassagerer ønsker at se i Aarhus Smilets by er for mennesker i alle aldre og i større og mindre forsamlinger. Derudover kan du selv bestemme hvor du vil hen og hvornår. Dette fremgår på vores bookingsitet. Vores trailere fungerer som rullende reklamer for vores partnere, hvilket er årsagen til vores lave priser. Det er altså gratis at låne vores trailere direkte fra vores partnere indenfor gratisperioden. Lej fra tre timer, eller så længe du har brug for.

Next

Trailerudlejning

trailerudlejning århus

For skader gælder en selvrisiko på 2. Det betyder at vi lige nu kun låner trailere ud til de kunder som har et depotrum hos os. Trailertyper til stort og småt Måske skal du flytte eller køre haveaffald. Find din ønskede trailer og nærmeste station. Lejer du et depotrum hos os, får du en kode til porten og kan afhente og aflevere traileren alle ugens dage mellem kl. Derfor ønsker vi at udleje det køretøj, I har brug for, når i vil oplevelse Aarhus. Kontakt kundeservice, hvis du har uafklarede spørgsmål.

Next

Freetrailer Trailerudlejning

trailerudlejning århus

Vi har bevidst valgt at have mange afdelinger i Aarhus området, da vores kunder skal have en afdelingen i nærheden af sig, når du lægger vejen forbi landets anden største by. Vi har mange afdelinger i Aarhus området og tilbyder stor fleksibilitet alt efter hvilken type bil, du efterspørger. Det er dog ikke alle stationer, der har alle trailertyper til rådighed. Forsikringskoden er omkostningsfri for lejer og udlejer. Du kan med andre ord se tingene i det tempo, du ønsker ferien skal holdes i. Slip for selvrisikoen med en billig dagsforsikring Vi anbefaler, at du altid tilvælger forsikring.

Next

Lej en trailer eller en tagboks her!

trailerudlejning århus

Det gælder alt lige fra mindre varevogne til store flyttebiler med lift. Størstedelen af vores trailere er lukkede trailere. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. Derfor kan vi leje trailere ud så billigt — og er kun interesseret i, at de skal være flotte og i top stand. Afleverer du traileren for sent koster det 499,-.

Next

Trailerudlejning Aarhus

trailerudlejning århus

Efterlades traileren på Shell parkeringsplads uden for stationen åbningstid, er stationen berettiget til at tilbageholde det indbetalte depositum. Selve flytningen foregår i dit tempo, da du ikke er afhængig af flyttemænd. Kom nemt rundt med Oscar - lej en bil i Aarhus Arhus, også kaldet Smilets By, er landets næststørste by, og er fyldt med oplevelser for alle. Frirummet er større og transporttiden mindre. Skal du afhente , grus eller lignende til anlæg af ny indkørsel skal du bruge en større trailer med en højere totalvægt. Der er altid ekstra stor efterspørgsel på vores trailere i weekenderne og anbefaler derfor, at du reserverer traileren på forhånd. Nå det hele på én dag Med vores lejebiler bestemmer du helt selv, hvor lang tid du vil være ved hver begivenhed, og du skal derfor ikke tænke på en stram tidsplan for offentlig transport.

Next

Lej en tiptrailer

trailerudlejning århus

Du skal aflevere traileren i samme afdeling, som du lejer den. Kører du direkte ned hos vores partnere for at låne en trailer gratis uden forhåndsreservation, risikerer du, at alle trailere er udlejet til anden side. Udlejningstrailere Her kan du finde den trailertype der passer bedst til dine behov. Din Shell-trailer skal tilbageleveres i rengjort stand senest på det i aftalen fastsatte afleveringstidspunkt dog inden for afhentningsstedets åbningstid. Du er altid velkommen til at kigge forbi og bestille en trailer.

Next

norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

trailerudlejning århus

Du bestemmer selv, hvor du lejer, og hvor du afleverer igen i en af vores udlejningsbutikker. Til at komme rundt i byen bør du derfor benytte dig af en udlejningsbil hos Oscar, så du ikke snyder dig selv for de mange seværdigheder, byen har at tilbyde. Få adresse og telefonnummer ved at klikke på den ønskede afdeling nedenfor. Billig varevognsleje hos Budget Prøv en af vores varevogne. Udlejer er ikke ansvarlig for skader forvoldt på personer eller gods opstået i forbindelse med det lånte, herunder skader på låners bil. Skal du bruge en trailer i weekenden? Budgets flåde består af bedste og mest anvendelige varevogne på markedet.

Next