The lion king 2019 subtitrat. The Lion King (2019) Film online subtitrat

The Lion King

the lion king 2019 subtitrat

Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Scar, fratele si fostul precedent la pozitia de rege, are un plan diabolic pentru a-l putea goni pe Simba in afara regatului si sa conduca regatul dupa propria-i placere. . Simba va trece prin multe aventuri care îl vor ajuta să îşi revendice titlul de Regele Leu. În fiecare zi, doar la Disney Junior! Cu ajutorul a doi prieteni noi, Timon și Pumbaa, tânărul leu trebue să-și dea seama cum să devină un adult responsabil și să revendice ceea ce i se cuvine. Simba il idolatrizeaza pe tatal sau, regele Mufasa, care este hotarat sa-l faca sa ințeleaga mizele destinului sau regal.

Next

Filme Online Gratis

the lion king 2019 subtitrat

Dar, se pare ca, problemele apar atunci cand unele animale din jungla nu sunt de acord cu venirea puiului de leu la tron. Un tanar pui de leu, care, cu timpul va trebui sa isi asume rolul de conducator al junglei, luandu-i locul lui Mufasa, tatal sau. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu. Cu ajutorul a doi prieteni noi Timon și Pumba, Simba devine un adult responsabil și este gata să se întoarcă înapoi să lupte pentru tronul său. În partea de jos a savanei africane, toate animalele sărbătoresc nașterea lui Simba, viitorul lor rege. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

Next

Filme Online Gratis

the lion king 2019 subtitrat

Pentru mai multe detalii vizitează pagina filmului pe FilmSi. Acţiunea se petrece în Africa, unde regele leu Mufasa şi regina Sarabi sărbătoresc naşterea primului moştenitor, puiul de leu Simba voce Donald Glover. Planurile pentru remake au fost confirmate in septembrie 2016 ca urmate a succesului cartii The Jungle Book. Dar nu toată lumea din regat sărbătorește sosirea noului pui. Scar, fratele lui Mufasa și fost moștenitor al tronului, are planuri proprii.

Next

Subtitrare The Lion King

the lion king 2019 subtitrat

Simba reuşeşte însă să scape şi este alungat din regat. Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Lupta pentru Pride Rock este ruinata de tradare, tragedie si drama, ceea ce duce in final la exilarea lui Simba. In film este vorba despre Simba, noul fiu nascut al regelui Musafa si reginei Sarabi.

Next

Subtitrare The Lion King

the lion king 2019 subtitrat

Acest film a avut premiera pe data de Jul. În timp ce unchiul stăpânește cu o labă de fier, prințul crește dincolo de Savannah, trăind după o filozofie: Fără griji pentru restul zilelor tale. Scar, fratele mai tanar a lui Musafa, realizeaza ca nu mai este mostenitorul tronului si pune la cale sa il ucida pe Simba si pe Musafa. Simba intra in tot felul de belele, dar aceste supravietuieste tuturor. In partea de jos a savanei africane, toate animalele sarbatoresc nasterea lui Simba, viitorul lor rege. Scar, fratele lui Mufasa si fost mostenitor al tronului, are planuri proprii. Cu ajutorul a doi prieteni noi, Timon si Pumbaa, tanarul leu trebue sa-si dea seama cum sa devina un adult responsabil si sa revendice ceea ce i se cuvine.

Next

The Lion King

the lion king 2019 subtitrat

Toate animalele sărbătoresc nașterea viitorului rege mai puțin fratele lui Mufasa. Regele leu 2019 online subtitrat. Între timp, fratele mai tânăr al lui Mufasa, Scar, realizează că nu mai este moştenitorul tronului şi pune la cale atât uciderea lui Simba, cât şi a lui Mufasa. Speram sa va placa si sa reveniti. Dar când trecutul său va veni să-l bântuiască, tânărul prinț trebuie să-și decidă soarta: Va rămâne un izgonit sau va înfrunta demonii și va deveni ceea ce trebuie să fie? Fost moștenitor al tronului având planuri proprii.

Next

Subtitles for The Lion King

the lion king 2019 subtitrat

Este o drama americana regizata de Jon Favreau si produsa de Walt Disney Pictures. Genurile acestui film sunt: ,. Filmul se incheie cu o lupta intre Simba si Scar, lupta pe care o castiga Simba. Totodata la noi se actualizeaza in fiecare zi lista de filme si seriale, avem grija sa fie functionale toate sursele, deoarece stim cat de neplacut e sa cauti seriale online sau filme si sa gasesti playere care nu merg. Dar nu toata lumea din regat sarbatoreste sosirea noului pui. După o luptă pentru Pride Rock care a fost ruinată de trădare, Simba este exilat.

Next

The Lion King (2019) Film online subtitrat

the lion king 2019 subtitrat

Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană. Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Player Gratuit The Lion King 2019 cu subtitrare, tradus în română. Un tânăr prinț leu este izgonit de mândria sa de unchiul său crud, care susține că și-a ucis tatăl. Dupa ce este dat afara, Simba, isi va face noi prietenii cu care se decide sa se intoarca si sa lupte pentru ceea ce este al lui: pozitia de rege a junglei africane! Cu regele de drept pe tron totul revina la normal.

Next