Testovi za vozacki ispit. Testovi za polaganje vozackog ispita download

Obuka vozača

testovi za vozacki ispit

Prilikom svakog odgovora na pitanje dobijate trenutni odgovor da li ste tačno odgovorili i koliko poena trenutno imate. Glavne karakteristike sistema su: Za pristup modulu za on-line testiranje potrebno je prvo registrirati se. Svetlosni saobraćajni znak prikazan na slici označava da vam je: zabranu prolaza za sve vozače, osim za one vozače čija se vozila, u času kada policijski službenik podigne ruke, ne mogu na bezbedan način zaustaviti b. Pešak koji učestvuje u saobraćaju u kolicima za osobe sa invaliditetom, ili se vozi na koturaljkama, odnosno skejtbordu: a. U saobraćaju na putu mogu da učestvuju motorna i priključna vozila koja nisu registrovana ako: a. Vozač koji na putu susretne ili ga sustigne vozilo, odnosno vozila sa prvenstvom prolaza, dužan je da: Na autoputu sa tri ili više saobraćajnih traka, namenjenih za saobraćaj vozila u jednom smeru, dve saobraćajne trake koje se prostiru uz desnu ivicu kolovoza moraju da koriste vozači: a. Kratke Vesti Novi Zakon o saobraćaju Srbije je pred usvajanjem, primena bi trebalo da počne do kraja 2017.

Next

Online testovi

testovi za vozacki ispit

Testovi za vožnju za vežbanje po kategorijama i simulaciju testa za vožnju po kategorijama. Svaki urađeni test se registrira u bazi podataka, tako da možete analizirati ostvarene rezultate, a time i pratiti napredak u ovladavanju gradivom. Testovi za vežbu se nalaze u meniju. Testovi za vožnju, za B kategoriju, sadrže 20 testova sa po 37 pitanja, ukupno 740 pitanja. A kategorija: 23 godine za obuku a 24 godine za polaganje praktičnog ispita. Dan Uskrsa se određuje posebnim proračunima, na osnovu astronomskih merenja, ali - da li ste znali da određivanje datuma ovog hrišćanskog praznika zavisi i od jednog važnog jevrejskog praznika? Poštovani korisnici pitanja na sajtu Ltablic e. Za polaganje testa B kategorije potrebno je sakupiti 63 poena od 70.

Next

Testovi za polaganje vozackog ispita download

testovi za vozacki ispit

Saobraćajna površina namenjena za kretanje samo vozila i lica kojima je vlasnik te površine to omogućio b. Poštovani korisnici, pitanja na sajtu Ltablice. Oznaku P možete skinuti download-ovati sa sajta ltablice. Pozdrav od Duške, administratora sajta Ltablice. Mnogi korisnici potvrđuju: ovo je definitivno najkraći put do položenih ispita! Sugestije, pohvale i kritike slobodno možete poslati na email : Ova adresa el. Naravno, ovaj nesvakidašnji događaj izazvao je salvu spekulacija i teorija - da je u pitanju razbijanje asteroida koji hrli ka Zemlji, kao i da su zasigurno u pitanju vanzemaljci.

Next

Prometni znakovi

testovi za vozacki ispit

Oni će Vam možda pomoći da lakše položite testove, ali testovi sigurno ne obuhvataju kompletnu materiju saobraćajnih propisa. Svaka ispitna kombinacija se sastoji iz dve grupe pitanja. Petar Gavran 22 je mladić rodom iz okoline Slavonskog Broda, ali već godinu dana radi u Nemačkoj. Na što ukazuje ovaj prometni znak s dopunskom pločom? Koja se vozila ne smiju uključiti u promet autocestom odnosno brzom cestom? Poligon za probne vožnje ili sportske priredbe d. Trajanje vozačkog ispita traje najmanje 35 minuta vožnje u saobraćaju. O čemu ovisi dužina puta reagiranja? Položen test važi godinu dana i u tom vremenu se mora položiti vozački ispit. Obrati se vo Rabotnicki univerzitet.

Next

Testovi za polaganje vozačkih ispita

testovi za vozacki ispit

Po završetku testa, imate dugme za povratak na izbor testa, u kategoriji u kojoj ste bili, tako da možete izabrati opet isti test za rešavanje ili neki drugi. Razdelna udvojena kombinovana linija, prikazana na slici, daje mogućnost prelaska preko linije: putanjom označenom brojem 1 b. Od ponuđenih odgovora točan može biti jedan ili više njih. Za polaganje testa B kategorije potrebno je sakupiti 63 od maksimalnih 70 poena. Dokaz da se sve može kada postoji volja, rešenost i empatija su stanari jedne zgrade na Novom Beogradu.

Next

Auto škola Monca Prima, Beograd

testovi za vozacki ispit

Da li teret na vozilu može da bude smešten i obezbeđen tako da zagađuje životnu sredinu? Kolika je najveća dopuštena brzina vožnje po cesti namijenjenoj isključivo za promet motornih vozila, odnosno brzoj cesti? Koja vozila smijete pretjecati nakon ovog prometnog znaka? Kojom najvećom brzinom smijete voziti cestom izvan naselja, osim na autocesti i cesti namijenjenoj isključivo za promet motornih vozila? Ukoliko na neko pitanje pogrešno odgovorite dobićete pouku o tačnom odgovoru, tako da kroz rešavanje testa i učite. Obilaženje vozač sme da vrši samo: a. Praktični deo ispita se prvo obavlja na uređenom prostoru poligonu, gde kandidat pokazuje osnovne veštine u upravljanju vozilom npr: — vizuelna provera vozila, — priprema za polazak, — održavanje pravca u jednoj saobraćajnoj traci, — kretanje vozilom unazad sa promenom saobracajne trake, — ubrzavanje i kocenje — polukružno okretanje izmedju linija sa manevrom, — parkiranje podužno vožnjom unazad, — parkiranje pod pravim uglom vožnjom unazad Ukoliko kandidat položi poligonski deo ispita sledi vožnja ulicama grada ispitnom trasom koju je kandidat izvukao na početku polaganja. Posjetite našu web stranicu i naučite više o našoj filozofiji vožnje i prometa. Teoretski deo se polaže u prostorijama auto škole Pavlin na adresi: Gandijeva 99 lokal br 7. Ako još uvek niste dobro upućeni u nove zakonske propise pogledajte. Tražite autoškolu i slučajno ste naišli na nas? Po završetku ispita sledi ocena vozačke veštine i znanja.

Next

Testovi za polaganje vozačkih ispita

testovi za vozacki ispit

Čuli ste za nas ili ste dobili preporuku? Detaljnije se informišite o ovoj oznaci u tekstu. Autobus kojim se organizirano prevoze djeca zaustavljen je na kolniku zbog ulaska i izlaska djece. Kliknite na neku od sličica prikazanih niže dole, koje predstavljaju testove i počnite da ih rešavate. U situaciji prikazanoj na slici oba vozila zadržavaju pravac kretanja kroz raskrsnicu , vozaču crvenog vozila: dozvoljeno je preticanje i to sa leve strane b. Napomena: za registraciju je potrebno imati validnu e-mail adresu. U prvoj grupi nalazi se 17 pitanja, a u drugoj 20 pitanja. Kazna za nepostavljanje ove oznake je 3000 dinara.

Next

Vozački ispiti

testovi za vozacki ispit

Praktična obuka vožnje Početak obuke tek nakon odslušane teoretske obuke i položenog testa. Toplo vreme ih sve više izmamljuje u dvorišta, a osim toga nered koji stvaraju krtice i miševi baca sate truda u vodu. Sva pitanja koja se koriste u ovim testovima objavilo je Ministarstvo komunikacija i transporta BiH na ovoj : Morate se prijaviti da biste mogli pristupiti testovima. Nikoga više nema i odlučio je da sa drugog kraja sveta sledi trag koji vodi u tri ulice rasute po Beogradu i sećanju ljudi koja su sa njima otišla u grob. Rešenja potražite na linku na kraju testa. Zaverena Potvrda od Rabotna organizacija firma za steknato iskustvo za operiranje so rabotna masina viljuskar.

Next