Srecan rodjendan saljive. ZA UNUKA / UNUKU

Zanimljive čestitke za rodjendan drugarici

srecan rodjendan saljive

Beskrajnu sreću ili veliku ljubav? Ti si moja snaga i motivacija, moj smisao života. Jedina moja želja je da ovo naše kumstvo potraje večno. Da imaš bezbroj petica da postaneš prava svetica Da uradiš još dve tetovaže da nemaš više one gnjavaže da ti se sve kockice slože hajd pomozi Bože Srećan ti rodjendan! Ti sjajno biće blistavog osmeha! Ti si tako nežno i milo stvorenje, ne postoji osoba koja te ne bi volela. Fala Bogu što imam takvog oca. Odaberite neku od najlepših poruka za prvi rođendan devojčici ili dečaku i pošaljite je kao poruku uz poklon, sms ili na bilo koji drugi način roditeljima ili samom detetu.

Next

Lude i šaljive čestitke za rodjendan

srecan rodjendan saljive

Tata, tata da li znaš da te mnogo volim ja! Rođendanske čestitke za kumu 1 Svim srcem osećam da si ti uvek bila moja najdraža prijateljica kojoj mogu da poverim sve svoje tajne. Mojoj slatkoj devojčici čestitam 1. Dragi moj sine, želim da ti život bude pun ljubavi i lepih emocija, neka ti sve u životu bude perfektno. Da li vas je bar malo nasmijala. Najvažnije je da si ti nama srećan i zadovoljan, sve ostalo je nevažno. Pre svega, želimo ti puno zdravlja, radosti i sreće.

Next

Rođendanske čestitke za kuma i kumu

srecan rodjendan saljive

Našem najdražem kumčetu želimo srećan 1. Budi uvek nasmejan i vedar i pokušaj da sa osmehom uđeš u svaku životnu bitku. Želim ti uspeh, zdravlje i sreću, ako ti treba i para vreću! Najdražem našem unuku želimo srećan 1. Svako je bar tri puta u životu pomešao Badnje veče i Veliki petak. Tata je radio, mama kuvala i spremala, ćerka je učila, a beba spavala. Za tebe sam spreman da dam sve, ništa nije toliko vredno u mom životu kao što si vredna ti.

Next

Šaljive rođendanske poruke

srecan rodjendan saljive

Da te sreća i zdravlje služi, da se uspeh sa tobom druži! Jednostavno, moje srce je tada moglo da dohvati nebo, jer moja ljubav prema tebi ne zna za granice. Uživaj u svakoj sekundi, pokušaj da učiniš život lepšim i prepusti se zadovoljstvu. Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Neka ti svaki lep bude dan, a danas poseban! Tvoja podrška mi veoma znači i nadam se da ću uvek biti u mogućnosti da ti pomognem. Neću dozvoliti da izgubum toliku vrednost i zbog toga želim da naše kumstvo bude uvek onakvo kakvo treba da bude, iskreno i plemenito. U meni ćeš uvek imati iskrenog prijatelja! Zapravo, zbog toga si i moja kuma, jer prijateljska veza između nas je ovim kumstvom postala toliko jaka i nesalomiva da joj čak i vreme ništa ne može.

Next

Čestitke za prvi rođendan

srecan rodjendan saljive

Kada porastem želim da budem otac kao ti. Želimo ti lepo i razdragano detinjstvo, kao i predivan i uzbudljiv život. Srećan rođendan i neka ti se sve želje i male i velike ispune. Mila moja devojčice, želim ti da uvek budeš srećna, jer tvoja sreća je jednaka mojoj. Neka te osmeh prati kroz čitav život, želim ti lepo detinjstvo i srećan život. Pošaljite sms poruke vama dragim osobama u duhu najvećeg hrišćanskog praznika. Neretko se dešava da osećamo jako, a nemamo odgovarajuće reči da izrazimo svoja osećanja.

Next

Čestitke za rodjendan (nove poruke za najdraže)

srecan rodjendan saljive

Shvatio sam da si ti moj najdragoceniji prijatelj, jer da nije tako ne bi bio moj kum. Mili naš, neka te život odvede u svoje najblistavije odaje, iskreno ti želimo da upoznaš sve lepote ovoga sveta. Najlepše slike i tekstovi za rođendan drugu. Srećan ti rođendan ćale i sve najlepše ti želim od srca. Učinite dan lepšim osobi koju volite jednom.

Next

Šaljive rođendanske poruke

srecan rodjendan saljive

Da te zagrle sve ljubavi i nežnosti ovoga sveta! Neka ti sunce pokloni malo svoga sjaja, a tvojoj sreći nek ne bude kraja, u životu uvek da te prati sreća od današnjeg dana sve veća i veća. Želimo ti da uživaš u svome životu i danima koji su pred tobom, neka ti život u budućnosti priušti samo ono što čoveka čini srećnim. Hvala ti što si tu, hvala za ovo divno prijateljstvo, hvala ti za reč što suze briše, takav se drug ne rađa više! Mi smo tu da ti pomognemo u svemu i trudićemo se da ti maksmialno olakšamo život. Želim ti kišna jutra i neizvesno sutra ružne snove da sanjaš loše momke da ganjaš a kad se kući vratiš celu noć da patiš… Ipak srećan ti rodjendan voleo sam te nekad… Najružnijeg dečka da nadješ u životu da se ne snadješ Da padneš na svakom ispitu da te vidjam stalno pripitu Da od tebe beži znanje da stigneš u drugo stanje Srećan ti rodjendan! Pre svega, oduvek smo bili prijatelji i moje je zadovoljstvo što smo to naše prijateljstvo krunisali kumstvom. Bog stvori sunce toplo i sjajno, stvori mesec mio i drag, stvori more bistro i duboko, zatim stvori tebe na današnji dan. Želim ti do sledećeg rođendana: želje da se ostvaruju i rastu, ljubav da se uvećava i širi, da tuga u tvoje srce ne prigviri, zdravlje i novac da te služe, sreća i uspeh da se s tobom druže, da te prati dobro svako, a za ostalo ćeš lako! To mogu ti reći samo poljupcima, oni su prava i jedina mera naše ljubavi. I samo jedan maleni delić onoga što ti želim biće više nego dovoljan da budeš srećan čitavog svog života.

Next

Čestitke za prvi rođendan

srecan rodjendan saljive

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Računam sebe veoma srećnog jer imam u tebi tako dobrog prijatelja. Neki vole , a ne umeju da slože rime. Uvek mi nasmejana bila da se ugojiš trideset kila od zdravlja da pucaš ponekad da štucaš da imaš dovoljno para za glupost najviše dara Srećan ti rodjendan! Dragom našem sinu želimo srećan 1. Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imaš kod Kineza. Od sveg srca ti želim da ti budućnost bude što lepša i radosnija.

Next