Srecan rodjendan cestitke za drugaricu. SMS poruke i čestitke za rodjendan drugarici

ZA DEČKA / DEVOJKU

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Sada te želim od svega najviše! Zajedno smo jači i uvek sam voleo da sa tobom provodim vreme, jer si ti najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Možda oluji koja sa zapada prodire u moje misli sa mirisom nedosanjanih snova. To mjesto je tvoje i niko te odatle pomjeriti nece. Da te uvek sreća prati, i na licu osmeh zlati. Danas ti želim dragi brate, sreća i zdravlje da te prate, neka te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se dogodi! Neka se svi tvoji snovi ispune što pre. Neka ti osmeh ne silazi sa lica želi ti tvoja prijateljica. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći.

Next

Poruke za rodjendan najboljoj drugarici

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Divim se tvojim osobinama i moram da ti kažem da si karakterno veliki čovek. Bez tebe ja ne postojim, moj život je prazan. Sećam se još kad sam bila mala, ti si me podigla kad god sam pala. Osjecam se divno sto dijelim jedan dio zivota sa tobom. Neka svi znaju koliko mi značiš i koliko si mi potrebna.

Next

Čestitke za rodjendan i stihovi za prijateljicu

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Kada ti suza pokvasi lice i duša padne u očaj, tad se seti mene i svih šala koje sam govorio samo da se ti nasmeješ. Budi bezbrižna, naše prijateljstvo je jače od zlih i pakosnih ljudi. Kilometri nas dele, ali između nas je neraskidiva veza koja predstavlja bedem našeg prijateljstva. Želim da znaš da nam veoma značiš i da si ti nama od neprocenjive vrednosti. Hvala na svemu i srećan rodjendan! Nikad se više nećemo svađati, uvek ćemo biti najbolje drugarice.

Next

SMS poruke i čestitke za rodjendan drugarici

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Veruj mi, u tom trenutku ne postoji osoba koja je srećnija od mene. Nemoj da budeš tužan, veruj u svoje snove i trudi se da uvek budeš blizu njih. Ti si uvek znala da ceniš moju iskrenost i nikad je nisi zloupotrebila. Nadam se da uživaš kod nas na Zemlji i da će ti život donijeti još mnogo osmeha na lice. Najlepše trenutke ovog života voleo bih da podelim sa tobom, jer sa tobom je sve lepše i draže. Tada zaboravimo na sve ono loše i. Za svoj rođendan pozovi svoje prijatelje i s njima provedi najljepši dan, nek se pamti po sreći i veselju, nek u sjećanju ostane svima nam dan kad smo zajedno proslavili tvoj rođendan.

Next

Sms poruke za rodjendan

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Ne zaboravi da na svojoj strani imaš čoveka koji spreman da žrtvuje sve radi osobe koja mu u životu najviše znači. Učinila si mnoge trenutke u mome zivotu ljepšim, radosne radosnijim, a tuzne podnošljivim. Kad je Bog otvorio prozore raja, pitao me je: Koja je tvoja želja za danas? Mamin rođendan U kući su živeli tata Srđan, mama Marina, ćerka Ana i beba Nina. Srećan rodjendan i sve najlepše. Imaš dvoje prijatelja koji su single i čini ti se da bi bili odličan. Sad je idealan trenutak za to i želim da ti stavim do znanja da si ti najbolji čovek koga sam ikada upoznao. Ponovo želim da provodimo vreme zajedno u druženju i dobrom raspoloženju.

Next

Najlepše čestitke za rođendan

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Neka ti sve u životu bude kao u snu i neka ti se sve želje ostvare. Sva tvoja briga, podjednako je i naša i uvek ćemo biti tu za tebe u svakoj prilici. Slatke ljubavne poruke kroz slike su savršen način da iskažete ljubav i osećanja voljenoj osobi. U toplini sunca, najvećega sjaja, Tvojoj sreći nek ne bude kraja. Svaki tren proveden bez tebe traje poput večnosti i veoma je teško provoditi život bez tebe.

Next

ZA DEČKA / DEVOJKU

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Pitao sam hrpu mojih prijatelja na. Siguran sam da umeš da ceniš to i nadam se da ćeš uvek biti odan svojoj porodici. Pokušavam da se otmem očaju, ali uzalud, sve je jače od mene i bez tebe se osećam slabije i postajem ranjiv. Mnogi smatraju da ga imaju, ali zapravo ga retki poseduju. Sutradan je sve bilo spremno za proslavu mog šesnaestog rođendana. Vrednost tih trenutaka je zaista neprocenjiva, kao i naše prijateljstvo. Pre svega, muči me to što si daleko od nas i želim da ti kažem da sa velikim nestrpljenjem čekam dan kada će opet biti sve po starom.

Next

Najlepše čestitke za rođendan

srecan rodjendan cestitke za drugaricu

Šolja sa vašom slikom i nekom od priloženih poruka je jako lep i originalan poklon. Zelim ti od sveg srca srecan rodjendan. Ja možda nisam najpametnija osoba na svetu, ali zato vrlo dobro znam da odaberem svoje prijatelje. Želim ti ljubav u venama sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama da imaš zdravlje, pamet i lepotu, od srca ti želim sve najbolje u zivotu. Svejedno, dobro je kad smo zajedno.

Next