Ptica ranoranilica. Ptica ranoranilica 15 epizoda

Ptica ranoranilica 15 epizoda

ptica ranoranilica

. Sanem se i dalje pravi ljuta govoreci Dzanu da je ne gleda u oci a on joj kaze da nema snage jer zadrhti cim je pogleda i onda sve zaboravi. Nakon toga Dzan dolazi ponovo sa buketom ruža za Sanem sa Zaberdzetom i kaze Zaberdzet da je dosao i on sa buketom ruza za Sanem i da se nada da je Dzan dosao zbog Lejle i njoj donio ruze. Dok Can želi da podrži Sanema, problemi koje on ne može predvideti počinju da izbijaju Kako mogu Can i Sanem da prevaziđu ove probleme? To je jedna stvar koju svi trče okolo. Sane biva šokirana vidjevsi da je dosije prazan.

Next

Ptica ranoranilica 15 epizoda

ptica ranoranilica

Emre mu pokusava objasniti ali Dzan ga uhvati za vrat te mu kaze kako je mogao da ga izda, te da nema više brata poput njega i odlazi. Posto Sanem treba da pocne da pise roman, trazi inspiraciju pored bazena, na suncu, ali nikako da pocne. Nakon sto je ispunio zeljeno, on se vraca sa Sanem. Kaze kako je ovo nemoguce da je slucajno doslo do pozara jer je kolibu zahvatio požar sa svih strana. Ptica ranoranilica 42 epizoda Sanem je šokirana jer Dzan ne izlazi iz svoje kolibe koja gori, pokusava da uđe tamo ali joj ne dozvoljavaju njeni roditelji. Yigit, koristeći svoje prekomorske veze, predstavlja jedinstvenu priliku Sanemu da piše o romanu, ali Sanem ne može pisati. Tada zaticu prijatelje kako se nesto zaklinju.

Next

Ptica ranoranilica 39 epizoda

ptica ranoranilica

Sanem kaze Dzanu da moze ostati malo kod nje. Tada Sanem povikne njegovo ime. Sanem ih pita sta rade, oni kazu da se zaklinju na vjecnu vjernost i da ce uvijek ostati vjerni u prijateljstvu i ljubavi. Dzan shvata da je jako povrijedio Sanem sto joj nije vjerovao te se sada pita kako da mu ona oprosti. Pripreme, zabava pri punom gasu. Emreovu zenu ispituje Sanemina majka gdje joj radi muz na sta ona kaze da radi u holdingu. Dzan kaze Sanem da je odlucio da ode njenim roditeljima i kaze da su postali njih dvoje par, ne zeli vise da krije njihovu vezu.

Next

Ptica ranoranilica 42 epizoda

ptica ranoranilica

Hoce li uspjeti da rijese probleme? Tada mu ona priznaje da ne moze pisati ukoliko je on gleda. Dzanova majka ih posmatra iz kuce i u trenu kada je Dzan poljubi, njegova majka i odlazi. Dzan je jednostavno samo zelio da on i Sanem u miru popiju caj da ih niko ne ometa. Sanem i Dzan se posvadjaju i razdvajaju. Ptica ranoranilica 15 epizoda Sanem odlazi u luna park zeleći da pomalo odmori svoju dušu. Dzan je posmatra i smije joj se. Dzan kaze Sanem da ako ona ne zeli da on bude blizu nje, on ce postovati njenu odluku ali da samo zeli da jedno zna da on nije spalio njenu svesku.

Next

Ptica ranoranilica 44 epizoda

ptica ranoranilica

Sanem gleda u njih dvojicu zbunjena. Ne zna ni sama kako bi pocela tu knjigu. Dzan odlazi do trgovine i kaze Sanem da ne moze dati otkaz vec da odmah mora poceti raditi inace ce morati platiti odstetu. Sanem i Dzna ulaze u lift i lift se zaglavi. On kaze Emreu kako zna da je ta sveska jako vazna za Sanem.

Next

Ptica ranoranilica 15 epizoda

ptica ranoranilica

Dolazi Dzan koji je jos vise unervozi i smete joj misli sa romana. Sanem se nasmije, zagrle se i poljube. Tada oni odlaze u holding pitajuci se gdje je Emreova kancelarija. Dzan pita Sanem da li se on spominje u romanu na sta mu ona kaze da se spominje naravno. Dzan ode na rucak kod Saneminih roditelja i kaze im da su se poljubili i da su u vezi.

Next

Ptica ranoranilica 18 epizoda

ptica ranoranilica

Nakon sto Dzan vidi dosije i shvati da su Emre i Ajlin partneri, pobijesni i takav odlazi do Emrea traziti mu objasnjenje. Svi mu govore da su mu sada sve stvari izgorile a Dzan kaze da je uzeo sve sto mu je trebalo. Tada Dzan istrci iz kolibe sa Saneminom maramom. Osoba koja se priblizava Sanem jako bode Dzana u oko te mu to Dzan i saopstava. Sanem nazove Deniz i kaze da je Dzan oteo i da se trenutno nalaze na moru na jahti.

Next