Program tv antena.1. PROGRAM TV Antena 1 de Crăciun 2019

PROGRAM TV ANTENA 1: 24

program tv antena.1

La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor. Filmul de animaţie, despre care s-a spus că este unul dintre cele mai bune din istoria studiourilor Disney, a fost lansat în 2013, sub regia lui Chris Buck şi Jennifer Lee. Atmosfera de poveste va continua de la 23. Pazzi va fi rivalul permanent si puternic al lui Lorenzo Magnificul, cel care ii va forta acestuia limitele ingeniozitatii politice. Producţia cu efecte speciale impresionante i-a strâns la un loc pe actorii: Johnny Deep, Anne Hathaway, Michael Sheen şi Sasha Baron Cohen.

Next

Program TV Antena 1

program tv antena.1

Poti sa-i dai viata unui copil fara sa-i fii mama? De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri. Frumoasa este o fată nemulțumită de viața dintr-un orășel provincial al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Ray Owens este un șerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunți ce operează în micul oraș Sommerton Junction situat la granița Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunțat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliție din Los Angeles. Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante se vor putea regãsi într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România! Ceea ce vor afla abia mai târziu este că locuinţa serveşte ca închisoare pentru 13 fantome ţinute prizoniere cu un scop malefic. El are nevoie de bani pentru a-si incepe afacerea si o rapeste pe fata imparatului, printesa Pei Pei, pe care o duce in America. Condamnat pe nedrept, el isi ispaseste pedeapsa intr-o inchisoare de maxima securitate, al carui sistem l-a creat.

Next

PROGRAM TV Antena 1 de Crăciun 2019

program tv antena.1

Căci după ce a scăpat cîteva înjurături în timpul unui meci de fotbal, mama sa a decis să-l supravegheze îndeaproape. Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă. Stresul de la antrenamente si presiunea de a se face remarcati ii fac sa treaca prin niste aventuri care-i vor modela ca oameni. Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman interpretată de Vahide Perçin vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole. Bătrâna este imposibilă şi îi face numai necazuri lui Doug, dar între ei este o legătură mai puternică decât orice. Primarul oraşului Mangaliţa, Stelian Manole, a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi.

Next

PROGRAM TV ANTENA 1: 10

program tv antena.1

Şi, odată cu ea, şi un inel al doamnei Stuart. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv. Yilmaz Akkaya interpretat de Uğur Güneș este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare. Și invitații se pare că vor fi împărţiți în două tabere — cei care preferă Crăciunul tradițional și cei care preferă să petreacă sărbătorile de iarnă la soare. Pelicula a fost un succes, fiind premiată cu trei Oscaruri și patru Globuri de Aur.

Next

PROGRAM TV ANTENA 1: 10

program tv antena.1

Henson si Candace Regina Hall decid sa le arate ca petrecerea burlacitelor este mult mai grozava decat cea a lor. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Dupa executarea pedepsei, se inscrie intr-o c ursa New York-Los Angeles pentru a se razbuna pe Dino. Nu lipsesc din intriga serialului povestile de iubire, tradarile, rasturnarile de situatie care ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Pelicula a avut doar în primul an de la lansare încasări de peste un miliard de dolari și a luat două premii Oscar pentru cel mai bun film de animație și cel mai bun cântec.

Next

Program TV Antena 1

program tv antena.1

După trei ani în care are grijă de ea, lui Doug i se oferă şansa de a avea o nouă slujbă. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri. În Ajun, Antena 1 își invită telespectatorii să creadă din nou în povești și să intre în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă alături de unul din cele mai îndrăgite filme Disney. Cei doi ajung la timp pentru a le da peste cap vacanța și pentru a o transforma într-un haos complet. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Noul lor parteneriat este pus la încercare atunci când își fac apariția tatăl lui Dusty, un macho demodat Mel Gibson , și tatăl lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos John Lithgow. Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, autentic.

Next

PROGRAM TV Antena 1 de Crăciun 2019

program tv antena.1

Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Odată cu intrarea în casă începe aventura celor 3 care sunt hăituiţi de spiritele revoltate. Fascinat de trenuri și căi ferate, Eric Lomax a fost bănuit de spionaj și predat poliției secrete japoneze după ce paznicii au găsit în baraca lui o hartă detaliată a căii ferate la care lucra, fiind torturat inutil din cauza unui translator tânăr pe nume Nagase Takeshi, care își propusese să-l distrugă. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Fiul ei, Demir Yaman interpretat de Murat Ünalmıș un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Poate o femeie abuzata sa se transforme intr-o femeie puternica? Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Henson, Terrrence Jenkins Gen: comedie Zeke Romany Malco , Dominic Michael Ealy si Cedric Kevin Hart sunt invitati in Las Vegas la o petrecere a burlacilor.

Next