Parterapi odense. Parterapi i Tommerup nær Odense på Fyn

Imago Parterapi i Odense

parterapi odense

Terapien vil hjælpe jer med gå fra at være par til at være gode forældre, hvis I har børn. I Hillerød kan man da også spore en fremgang i antallet af mennesker der vælger at gå i parterapi sammen. Psykoterapi er godt og det er for alle. Tiden hele alle sår for det meste. Der er mange psykiske udfordringer og mulige konflikter både i og mellem de forskellige personer.

Next

Billig Psykolog Odense

parterapi odense

Vi har også lavet en række guides om emner, som parterapeuter ofte møder. Herefter kan du snakke med dem og mærke efter om de er de rigtige. Men jeg møder også mange par, som gerne vil have hjælp til at komme i gang med en positiv udvikling hen mod mere glæde og nærhed i forholdet. Hvis der er børn involveret, er det vigtigt, at I som forældre formår at tale pænt til hinanden og have fokus på børnenes behov. Parterapi derhjemme For at få det bedste udbytte af parterapien, er det bedst at arbejde videre derhjemme, med det vi har talt om i terapisessionen. Det er komplekst at danne ny familie og det kan være krævende samtidig at skulle samarbejde med børnenes anden forældre.

Next

Parterapi i Odense C

parterapi odense

Måske tænker du, at problemerne går over af sig selv? Jeg kan som parterapeut hjælpe jer med samtaler om, hvilke aftaler i skal have i jeres skilsmisse. Ikke som moderne mennesker, men som nogle højere primater. Uanset, hvordan jeg prøver at dreje det, er det psykoterapeuten der har 'magten' i terapisituationen. Vi anbefaler derfor at klikke lidt rundt på siden, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Det har parterapien betyder for vores børn Vi har lært at stoppe en konflikt. Mit bedste råd er: Vent ikke for længe.

Next

Parterapeut Odense

parterapi odense

I stedet for at fokusere på vores partner er vi optagede af mobilen, Facebook, stress og alt muligt andet, og det fjerner opmærksomhed fra partneren. Jeg har hjulpet mange par igennem mange år. Vil I udvikle jeres forhold og ønsker I at få mere ud af det, at I er sammen? Der er ved at blive opbygget en gensidige forståelse og accept af hinanden og af hinandens forskelligheder. Skilsmissens funktion er at du og din ex. Terapien bygger på en tænkning med mere end og som stadig er højaktuel, nemlig psykoanalysen. Jeg holder samtaler i min klinik i Odense.

Next

Psykoterapi og parterapi, familieterapi og supervision.

parterapi odense

Jeg er dog den eneste psykolog på Fyn med ydernummer, som mestrer alle ovennævnte terapiformer. Har du ikke mulighed for at komme til Odense, så er det også muligt at bruge Skype. Vi har været byttedyr det meste af vores eksistens og vi har klaret os igennem denne fase uden psykologiske men. Desuden skaber parterapi naturligvis et hjælpsomt rum til håndtering af de konkrete og konfliktfyldte emner, fordi terapeuten guider parrets samtaler. Se eksempelvis vores store guide til at håndtere og her, eller læs mere om. Du er meget velkommen til at kontakte aut. Ligeledes er det vigtigt, at der er enighed om at gå i parterapi.

Next

Parterapi Odense

parterapi odense

Som tiden skrider frem vil I opdage, at en selvforstærkende og positiv forandring er indtruffet. Mange grunde til parterapi Det kan være mange grunde til, at man overvejer at starte i terapi. Dette samspil gør og er afgørende for om parterapien, eller psykoterapien får nogen succes. Oplever I problemer med kommunikationen og den indbyrdes forståelse eller måske noget helt tredje, så book en tid til parterapi hos Karin nu. Eller jo, vi er dyr, men vi har noget der hedder højre kognitive færdigheder, som de eneste i dyreriget.

Next

Parterapi Odense

parterapi odense

Nogengang er det bedre at mellem alt om de forfærdelige ting vi har måtte gennemleve igennem vores liv og tænke på noget andet. Men jeg ved, at problemerne i parforhold ofte er meget genkendelige. Tid sammen som par, tid til nærvær og intimitet, og tid til at være kærester. Mange ender i smertefulde magtkampe. Varme og nærhed er væk i lange perioder, måske altid. Jeg bruger meget ofte billeder og metaforer i terapien.

Next

Leder du efter parterapi i Odense. Her får du et godt overblik!

parterapi odense

Jeg har arbejdet med par igennem mange år i egen praksis i Odense og Svendborg. Internet Explorer 6 was released in 2001 and it does not display modern web sites properly. I stedet får I redskaber til at undgå opslidende konflikter blive bedre at løse dem. Disse faktorer gør, at min psykoterapi er virkningsfuldt og ikke mindst interessant. Søger du en terapeut eller parterapeut i Odense vil jeg meget gerne byde dig velkommen i vores praksis.

Next