Od srca ti zelim sretan rodjendan tekst. Najljepše čestitke za rođendan

Safet Alija

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Voleću te na jednom mestu, gde vreme odluči da stane, tako ću te voleti večno i nikad manje! Toj osobi želim sve najbolje i srećan rođendan! Želim ti predivan dan i sretan rodjendan! Voli te tvoja … Ispunio si naša srca ljubavlju i uzivanjem. Tvoj rođendan je pjesma o ljepoti svijeta. Život neka ti bude kao najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan! Želim ti ljubav u venama, sreću u ocima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama. Hvala ti što postojiš — sretan rodjendan! Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe. Dovoljno je reći da te volim beskrajno i da ti želim sve najlepše.

Next

norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Ne mogu zamisliti jedan dan proveden bez tebe, jednostavno, bez tebe je sve prazno. Tada sam ga urezala u svoje srce gde će zauvek ostati! Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: Srećan rođendan! Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. Primi naše poljupce sa željama da ne odrasteš prebrzo. Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda nećeš želeti. Dragi korisnice, obaveštavamo vas da vaša nervoza remeti naš domet, pa vas molimo da vaše srce dopunite ljubavlju, a dopunu ćete naći kod autora ove poruke. Neka ti sunce pokloni malo svoga sjaja, a tvojoj sreći nek ne bude kraja, u životu uvek da te prati sreća od današnjeg dana sve veća i veća. Želim ti sve najbolje za tvoj rođendan.

Next

Sejo Kalac

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Iskrene čestitke i najlepše želje povodom rođenja najlepše bebe! Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za. Neka vaša čestitka bude najlepša koju čestitka koju će slavljenik dobiti tog dana. Pročitajte i podelite sa nama neke od najlepših stihova koji opevavaju ljubav i prijateljstvo koje nema cenu. Život neka ti samo lepe stvari donese, a duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Neka ti ovaj rođendan bude najljepši do sada i neka ti se ostvari sve što zamisliš. Na ovaj dan zaboravljate sve što je bilo u pitanju i problem posljednjih dana i raspoloženje među ljudima poprima idiličnu notu. Hej ti sa druge strane ekrana! Sutradan je sve bilo spremno za proslavu mog šesnaestog rođendana.

Next

Najlepše SMS čestitke za rodjendan (drugu, prijatelju...)

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Ali ne, neću praviti takva poređenja, nešto tako lepo kao ljubav ne zaslužuje takvo poređenje. Sreću, zdravlje, uspeh i još mnogo više, a sve što te muči nek se odmah briše. Ne štedite lepe reči kad su drage osobe u pitanju pogotovo za lepe dane kao što su rođendani. Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmeha tvom licu - to su moje želje. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svjetu! A biram samo dobre, pametne i odane. U nekim situacijama možda neće biti moguće da ti pomognem, ali ću tu biti da ti pružim podršku. Ostvari ono sto zelis, stekni ono sto nemas i sacuvaj ono sto volis! Srećan ti rođendan, nije bitno koji, jer bitne su uspomene koje život kroji! Neka ti život bude kao san, želim ti: srećan rođendan! Najbolje je ipak napraviti unikatnu čestitku ili, ukoliko nemate dovoljno vremena, kupiti lijepu čestitku i napisati ljubavnu poruku za nju ili njega.

Next

zivot nek ti bude ko najljepsi san,od srca ti zelim srecan rodjendan

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

U toplini sunca, najvećega sjaja, Tvojoj sreći nek ne bude kraja. Ljudi kažu da je najlepše u raju, a ja kažem lepše je u tvom zagrljaju. Sve ostale za rođendan ovdje: Rođendanske pjesme. Uživaj u danima djetinjstva, bezbrižnosti i ljubavi svojih roditelja i bližnjih. Zato ti se na tvoj rođendan zahvaljujem, za svu toplinu kojom me miluješ, za sreću kojom me obdaruješ, za strpljenje koje imaš samnom.

Next

●•●• Zivot nek ti bude kao najljepši san ~ Sretan Rođendan •●•●

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Iskrene čestitke za tvoj rođendan. Svi smo potekli iz istog Izvora i svi smo s. Možda neke od priloženih poruka mogu poslužiti za čestitanje rođendana voljenoj osobi. Ja sam tvoja kap… Ako me držis na dlanu — iskliznuću… Ako me drziš u hladu — smrznuću… Ako me držiš na suncu — ispariću! Neka ne bude samo prigoda za prijateljski susret, već prijateljstvo koje ostaje. Dolaze ti sa svih strana, u vreme tvog rođendana, želje lepe, želje snažne, iskrene i vrlo važne.

Next

Sejo Kalac

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Moja je želja bratiću mali, ništa u životu da ti ne fali, da imaš sve što iskreno želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje celi život! Šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba… Srećan rodjendan. Dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošču, ukrasi zvezdama, tek tada ćeš znatki koliko ti toga želim za rođendan. Pošaljite najlepše želje svojem drugu, drugarici, devojci, sinu ili ćerci za punoletstvo. Uzivaj u svom prvom rodjendanu, svojoj prvoj svećici i tvojoj torti.

Next

Cestitka za prvi rodjendan

od srca ti zelim sretan rodjendan tekst

Neka te sve brige ovoga sveta zaobilaze u širokom luku, želim da se u tvoj život useli beskrajna radost. Pokažite sve svoje osjećaje u ovoj čestitki, neka ova čestitka bude ogledalo vašeg srca. Možda ću zažaliti što sam te upoznala, tražila da budeš moj, možda ću plakati zbog ljubavi, suzama proklinjati sebe, možda ću ponovo voleti, ali nikoga kao tebe! Dugo sam tražila poklon, dovoljno vredan i dostojan tebe. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Veoma mi prija tvoje društvo, tvoja vedrina zrači nekom neobjašnjivom svetlošću. Onda je mama primetila da ćerka.

Next