Nokhængsel. Lågebeslag til havelågen finder du her, mange beslag til låger.

Køb nokhængsler, kanthængsler og stabler på 10

nokhængsel

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid tage fat i os for råd og vejledning om valg af beslag. Et vinkelbeslag findes i mange forskellige former og udformninger og er især gode til mindre tømmerinstallationer. Andre er mere universelle, og de passer enten til en høj låge eller en lav facadelåge. Med sættet følger alle beslag, nødvendige møtrikker og skruer med, så du nemt selv kan installere dit nye vindafstivningsbeslag. Du kan også afhente varen i Fredericia - det er ofte gratis.

Next

Vinkelbeslag

nokhængsel

Kryds hulbåndene diagonalt og skru dem fast alle steder hvor de skal holdes oppe. Du finder også specifikke sæt til dobbeltlåger. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Denne udgave har en længde på 400 mm, og den er lavet i galvaniseret stål, så den kan bruges udendørs. Så kan du med fordel anvende et fladjern. Stabelhængsler 400 mm Stabelhængsler anvendes på mellemtunge døre, porte og havelåger. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Next

PN BESLAG

nokhængsel

Denne form for beslag kan du nemt selv installere, og det er nemt for dig at tilføje en lås der hvor der mangler. Patentbånd anvendes også til flere forskellige hobbyformål, da det er nemt og let at arbejde med. Et beslag med varmforzinket overflade, anvendes ofte som samlinger af skure eller andre haveanlæg. Denne form for beslag anvendes som laskeplade i forskellige trækonstruktioner, men har derudover også flere forskellige anvendelsesmuligheder. Uanset hvilken låge du skal bruge beslag til, har vi dem her. Overflade behandling Længde Bredde Pladetykkelse For tap Bolt diameter Pris pr. En anden form for beslag fås med et hulbånd, som er et metalbånd med huller.

Next

Lågebeslag til havelågen finder du her, mange beslag til låger.

nokhængsel

Oftest bruges denne form for beslag til at sammenføre to elementer. Du skal enten udfylde postnummer eller vælge afhentning Fragten vil variere afhængigt af, hvilken vare, du bestiller og hvor du bor i landet. Afsendes inden for 1-2 hverdage 49593 49591 Stk 41254193 Varmgalv. Denne form for beslag er udstyret med en varmforzinket overflade, der sørger for stærk holdbarhed. Det er nemt at blive forvirret over de mange huller i vinkelbeslaget. Du skal selv betale portoen til returnering, men frishop. Vi sælger også lågebeslag udviklet til helt specifikke serier af hegn.

Next

Stabelhængsel galvaniseret 400 mm

nokhængsel

Her finder du beslaget til havelågen. For at benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Derfor består et sæt af både hængsler og håndtag eller glipfald. Stablerne sættes på karmen, mens hængslerne sættes på døren. Ring for at bestille 49592 49591 41254178 Varmgalv. Ring for at bestille 49594 49591 41254595 Varmgalv. Fordelen ved mange beslag er, at de er nemme at installere og kræver ofte ikke mere end to skruer og en skruetrækker til at fastgøre dem.

Next

Køb nokhængsler, kanthængsler og stabler på 10

nokhængsel

Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. I pakken er der 2 hængsler og 2 stabler, som bruges til montering af døren eller porten. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: Nordensvej 2 7000 Fredericia Bemærk — vi modtager ikke pakker sendt pr. Vi har valgt at sætte det sammen, så du køber et komplet sæt til din låge - hvilket sikrer, at du ikke mangler noget, når du er ved at sætte lågen op. Afsendes inden for 1-2 hverdage 49595 49591 Stk. Hullerne er blot til at sikre, at du kan installere beslaget et sted i dit træ, hvor der ingen knaster er. Denne form for beslag giver en pæn side til dit hegn, hvor man nærmest ikke kan se beslaget.

Next

Vinkelbeslag

nokhængsel

Har du flere spørgsmål til beslag, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker eller kontakte vores kundeservice. Det skal monteres på oversiden eller underside af et spær. De mest almindelige beslag hedder vinkelbeslag og anvendes til indendørs brug. . Ring for at bestille 49591 49591 41254062 Varmgalv. Har du brug for beslag til udendørs brug? Til sidst er det værd at nævne det traditionelle L-beslag, som er det mest anvendelige beslag når du skal montere hegn.

Next