Mercedes herning. Mercedes forhandler

Starmark Vejle

mercedes herning

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne. Den ekstraordinære kvalitet, stabilitet og de lave driftsomkostninger gør leasing af Mercedes til enhver bilforhandlers drøm ved både salg af brugt og nyt. Måler, Regnsensor, Sædevarme, El Indst. Kære Kunder Vi Følger Myndighedernes Anvisninger. Frit værksted til din Mercedes i Herning Skorstensgaard i Herning tilbyder alle former for serviceeftersyn og reparation på Mercedes biler.

Next

Mercedes

mercedes herning

Vi hjælper dig med at finde den model, der passer til dine behov og rådgiver dig til den bedste og billigste finansiering. Same 2 liter as the C250 and C300. Sker dette, bliver du altid kontaktet vedrørende dette ekstra arbejde, og vi har altid prisen klar til dig. Kort sagt betyder det, at alle detaljer i bilen kan justeres efter dine kørebehov, dine køreønsker og dig. Når det kommer til design, så er Mercedes-personbiler i en klasse for sig.

Next

2019 Mercedes A Class

mercedes herning

Ring til afdelingen i åbningstiden eller send en email. Førersæde, Læderrat, Navigation, Airbag, Abs, Antispin, Esp, Servo. Det er med god grund, at den tyske mastodont i dag er et af verdens mest genkendelige brands. Disse kan bruges til at konstatere, om din slutenhed allerede har haft forbindelse med vores sider. Lås, Fartpilot, Kørecomputer, Infocenter, Startspærre, Sædevarme, El Indst. Vi skal naturligvis indhente flere tilbud, men da vi stiller store krav til udstyr, chaufførkomfort og driftsøkonomi, syntes vi, at Mercedes havde det bedste tilbud, fortæller Søren Andersen. Mercedes-Benz Værksteder Og Har Netop Fået Udført Service.

Next

Frit Mercedes værksted Herning → Book tid til service her

mercedes herning

Dette system kaldes for Mercedes-Benz Intelligent Drive. Bilen Står Utrolig Flot Og Velholdt. Du kan med fordel også opleve og afprøve modellerne på egen hånd hos din nærmeste forhandler. Lås, Ratgearskifte, Fartpilot, Kørecomputer, Infocenter, Udv. Prisen er altid aftalt mellem dig og vores indskriver, og derfor er der ingen overraskelser på din bilregning fra os. Ring Trygt Til Os, Så Finder Vi Sammen En Løsning Der Passer.

Next

Storm Auto

mercedes herning

Foruden fabriksgarantien så har vi et suverænt kundefordelsprogram, som du, som Skorstensgaard-kunde, kan få gavn af. Men vigtigst af alt: Vi indleder ikke dette delarbejde uden din godkendelse! Af og til finder vi yderligere arbejde på bilen når den er på værkstedet. Helhedsindtrykket er dog bedst, når bilerne opleves i virkeligheden, hvor du virkelig kan komme ind under huden på bilen og mærke følelsen af at være Mercedes-ejer. Hvordan dette fungerer helt præcist, kan du læse i vejledningen fra producenten af browseren eller slutenheden. Den flotte Arocs i Herning Kommunes karakteristiske gul-orange farve kører hen ad vejen. Vi har haft forskellige mærker lastbiler i de ni år, jeg har været leder af værkstedsafdelingen, fortæller Søren Andersen. Vi Tager Gerne Din Bil I Bytte.

Next

Storm Auto

mercedes herning

Ikke alene giver systemet dig tryghed; det giver dig også tid til ro, afslapning og genopladning. Check out the new Mercedes C coupe 2016 2017. Bilen Bliver Nysynet Og Serviceret Ved Salg. Hos Ejner Hessel byder vi på alt lige fra , , , og meget mere. Kontakt os i dag, hvis du vil have en uforpligtende snak om leasing af Mercedes. Fuld dokumentation og ingen overraskelser på værkstedsregningen Vi dokumenterer alt arbejde, så får du på et tidspunkt behov for en fortegnelse over, hvad vi har lavet på din Mercedes, er det nemt at klare.

Next

Mercedes forhandler

mercedes herning

Europa Dækkende Cargarantie For 3270 Kr. A Full drive review of the all new A 200 all grown up. Dette letter navigationen og sikrer en høj grad af brugervenlighed på et website. . Ellers kan vi alternativt med stor sandsynlighed fremskaffe den fra én af vores mange internationale samarbejdspartnere. Mercedes er nemlig indbegrebet af høj kvalitet, driftsikkerhed og køreglæde, hvad enten du søger en sportsvogn eller en familiebil. Når du vælger Skorstensgaard i Herning som dit foretrukne Mercedes værksted, kender du altid prisen for dine værkstedsbesøg på forhånd.

Next

Starmark Vejle

mercedes herning

Herning Kommune bruger Mercedes-Benz Arocs til vedligeholdelse af veje. Overfladerne er klare, og hver en designdetalje er gennemtænkt, så intet er overladt til tilfældighederne. Ét læs grus rækker til omkring 150 meters grusvej, så der er nok at lave for de to Mercedes-Benz Arocs! I drive a C Class with amg package. Km-Tallet Kan Hverken Ses Eller Mærkes! Forsæder, Køl I Handskerum, Kørecomputer, Infocenter, Regnsensor, Sædevarme, Fjernb. Køb Trygt Din Bil Hos Os — Også Under Coronakrisen. En grusvej ud til en række gårde er efterhånden blevet meget hullet og skal have en ny grusbelægning. Besøg os i dag og få en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere.

Next