Las fierbinti sezonul 15 episodul 16. Las Fierbinți Sezonul 16 Episodul 11 HD 17 Octombrie 2019

Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 16 Video Download

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

Producția va avea premiera pe 10 septembrie marți , de la ora 20:30. Un bilanț realizat de Pagina de Media arată că cel mai vizionat episod din ultimul sezon a fost cel din luna februarie, intitulat Floare de colț. Dacă te-ai obișnuit cu banalitatea subiectului, fii fericit, se anunță că noul sezon nu va aduce nimic special. Noile aventuri ale las fierbintienilor se vad si astazi pe micile ecrane, multi dintre telespectatori se pare ca au fost impresionati de faptul ca se dau 3 episoade pe saptamana si chiar au avut sa zicem, priza la public. Serialul este foarte popular și la oraș. Asa ca in aceasta seara nu pierdeti premiera noului sezon Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 10 din 10 Octombrie 2019 incepand cu ora 20:30 pe Protv.

Next

Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 16 Video Download

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Sezonul trecut a fost lider de audienta cu fiecare episod si nu au fost putite, mai exact 51 de episoade. . Sezonul 16 al serialului de comedie va putea fi vizionat din luna septembrie în zilele de marți și joi începând cu ora 20:30. Incepem saptamana la fel de binedispusi pe ritmuri comice, pentru ca astazi revedem inca un nou episod din serialul nostru Las fierbinti care aduce comedie in casele noastre. Las Fierbinți Sezonul din 31 Octombrie 2019 În principiu, cele mai apreciate personaje sunt Celentano și Firicel, pentru că românul se identifică, în general, cu cei doi — comportament, stil de viață etc. Actori care isi interpreteaza in mod ideal rolurile lor, printre care se numara urmatorii: — Vasile — Primar al comunei, si un mare ideolog cand vine vorba de banii si combinatii in care el sa iasa intotdeauna in avanataj, problemele personale si le pune pe primul lor chiar si la serviciu si cand vine vorba de ale cetatenilor se gaseste intotdeauna variante de omitere a solutiei.

Next

Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 16 Online

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

Nu e sofisticat, deci e foarte ușor de înțeles și mai este presărat pe ici pe colo cu unele replici profunde. Las Fierbinți Sezonul 16 Episodul 15 Tot potrivit Paginii de Media, serialul de comedie va reveni pe micile ecrane din această toamnă, mai exact, chiar din luna septembrie. Las Fierbinti nici nu prea are nevoie de alta prezentare, incepe si te face sa uiti de toate. În general, zece cele mai vizionate episoade n-au avut mai puțin de 2,5 milioane de telespectatori. Iar serialul este programat, ca și până acum, în zilele de marți și joi, de la 20:30. N-are, mă, nimeni, că aşa a fost şi n-avem! Las fierbinti sezonul 15 episodul 16 din data de 5 martie 2019 doar marti si joi seara, incepand de la ora 20:30 numai aici. De fapt, acesta este și motivul pentru care milioane de români iubesc acest serial.

Next

Las Fierbinți Sezonul 16, Episodul 23 Las Fierbinți Emisiuni A Z PRO TV PLUS

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

Vreau să fie Crăciun, mă, şi fără porc! Discursul lui Bobiță Mihai Bobonte din ziua de Crăciun a rămas în amintirea iubitorilor serialului pentru faptul că românii se gândesc doar la bucatele pe care le au pe masă, nu la spiritualitatea și semnificația acestei sărbători. Nu mai e Crăciun că n-am eu porc? Episodul cu pricina a fost vizionat de 1,4 milioane de români din mediul urban. Dragos Buliga, regizorul serialului a anuntat un sezon la fel de reusit, cu aceleasi personaje dar cu alte povesti. Personajele tale preferate, Celentano și Firicel se întorc pe micile ecrane, ca să-ți facă serile din timpul săptămânii mai puțin plictisitoare atunci când vii de la muncă. Serialul Las Fierbinți revine cu un nou sezon, spre bucuria a milioane de români. A fost urmărit de aproape 3 milioane de telespectatori din toată țara.

Next

Las Fierbinti sezonul 15 episodul 29 online 3 Aprilie 2019

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

Că pentru mine asta e important: să fie Crăciun. Iata ca cel mai urmarit serial de comedie din tara revine in aceasta seara cu episodul 10 din sezonul 16. . . . .

Next

Las Fierbinți Sezonul 16 Episodul 15 online 31 Octombrie 2019

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

. . . . . . .

Next

Las Fierbinți Sezonul 16 Episodul 11 HD 17 Octombrie 2019

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

. . . . .

Next

Las Fierbinți Sezonul 16 Episodul 15 online 31 Octombrie 2019

las fierbinti sezonul 15 episodul 16

. . . . . .

Next