Instalacija vibera na kompjuter. Preuzimanje proizvoda Viber

Kako instalirati Viber na računar

instalacija vibera na kompjuter

Da li treba proveriti neke određene win servise da li rade ili ima neko drugo rešenje da popravim ovaj problem? Možete aktivirati račun u usluzi putem Android emulatora, postupak je opisan u opisu instalacijskog postupka Viber iz službenog resursa. Potrebna ti je neka brza aplikacija za četovanje i besplatne pozive koja je jednostavna za korišćenje? Sada klikom na ikonicu osobe ćete imati tri opcije: Viber, All i Viber Out. Nakon instalacije su vam prikazani ekran dobrodošlice zajedno sa mogu? Ne znam na koji način sad mogu aktivirati viber. Priložićemo vam posebno uputstvo za svaku ređaj i za obe platforme. Pokrenite aplikaciju i kliknite na dugme Nastavi. Metoda 1: Bez pametnog telefona Glavna prepreka za instalaciju programa Viber na računalu ili prijenosnom računalu je stvarni nedostatak samostalnosti verzije aplikacije klijenta za Windows. Ovaj program BlueStacks kao Android emulator sam vec koristio prosle godine da napravim Instagram nalog.

Next

Obnovljena Viber aplikacija za Windows 10 Mobile dostupna za preuzimanje

instalacija vibera na kompjuter

Nakon aktivacije unesite Ime i prezime i dodajte eventualno fotografiju. Ako ste odradili prethodne korake ili već imate Viber nalog, nastavite sa koracima ispod: 1. Ako želiš da ubrzaš izvršavanje ovih koraka, klikni ovde da bi se dirketno sa odeljkom App Store posvećenom Viberu. Viber omogućava besplatnu tekstualnu ili glasovnu komunikaciju između svih Viber klijenata. Potom se vratite na jer ćete tamo dobiti poruku sa aktivacionim kodom.

Next

Kako instalirati Viber na računar

instalacija vibera na kompjuter

Da bi počeo sa instalacijom Viber-a na svom Windows računaru, prvo što treba da uradiš jeste da se povežeš sa Viber sajtom ili da klikneš kako bi se odmah povezao sa web stranicom odakle ceš skinuti aplikaciju. Zatim pritisni Da Yes da potvrdiš broj. Ne znam da nije to upitanju,al zasto? Da bi ste instalirali i podesili Viber na računaru morate ga prije toga imati instaliranog i podešenog na telefonu. Ako želiš da instaliraš Viber na desktop-u, obrati paznju na to, da bi mogao da koristiš ovu aplikaciju na svom računaru, neophodno je da si prethodno instalirao i aktivirao aplikaciju na pametnom telefonu ili tabletu. Nakon ovoga otvoriće vam se podešen Viber te ako imate Mikrofon i slušalice moći ćete zvati osobe koje imaju instaliran Viber ili sve ostale osobe ako imate kredita na vašem Viber računu. Kako instalirati Viber na telefonu? Ne kontam sta bi moglo biti svjeza instalacija sistema sve ostalo radi super. Zadnji korak je da napišete kod koji vam je Viber poslao porukom do sada.

Next

Kako instalirati VibER na računalo

instalacija vibera na kompjuter

Korak 2: Sada da izvršimo registraciju. Na ovaj način Viber je instaliran i spreman za korišćenje. Zatim je potrebno da upišeš svoj broj mobilnog telefona u polje pod nadznakom Enter Your phone number i klikni na dugme Continue. Sad nemam ni jedno ni drugo i ne znam sta da radim. Taj kod koji će vam doći na Viber instalira na telefonu. Ja pokusao da instaliram Viber, ali informacija koju dobijam kod pokretanje programa kaze: Vas windows nije kompatibilan sa ovom applikacijom.

Next

Instalacija Vibera na kompjuteru: Otkrijte kako instalirati Viber

instalacija vibera na kompjuter

Instalirati Viber na računar je jako jednostavno i završava se u par koraka. Budući da znamo da se ovim tekstom obraćamo grupi korisnika koji najverovatnije nije vešta sa današnjom tehnologijom, mi ćemo malo detaljnije opsiviati korake. I dalje Vam zelim uspeh u radu. Deinstalirao sam viber ali sam pritom u podešavanjima vibera greškom deaktivirao ili šta već ne znam ni ja. Deinstalirala sam aplikaciju viber na windows telefonu i sad bih da ponovo instaliram, međutim, traži mi microsoft account password koji sam zaboravila.

Next

Viber za Računar ( PC )

instalacija vibera na kompjuter

Potom unesite svoj broj telefona koji ste inače koristili prilikom postavljanja Viber aplikacije na telefonu. Nakon što ste instalirali Viber unesite broj mobitela i primit ćete poruku s aktivacijskim kodom s kojim aktivirate desktop inačicu. WhatsApp ne zadovoljava sve tvoje potrebe pa si se setio da ima i drugih sličnih aplikacija? Postoji li kakva opcija da sad taj Viber sa računara i na njemu su svi kontakti i istorija prebace na novi telefon? Svi koji me znaju me pitaju zašto se ne javljam na viber, jer su izvešteni da sam na viberu, a ja smo imam kod i ništa više. Svi kontakti i poruke će vam se automatski sihronizovati. Njegovo sučelje je praktično, intuitivno i lako za korištenje. Slijedom jednostavnih uputa dobivamo mnogo prednosti u samo nekoliko minuta, samo je važno odabrati pravu instalacijsku metodu! Često se dešava da sistem telefona sam registruje kod u primljenoj poruci tako da nećete morati ručno da unosite. U nastavku ćemo detaljno objasniti kako možete instalirati Viber na računalo s i bez telefona.

Next

Šta je to Viber i kako ga instalirati?

instalacija vibera na kompjuter

Kako instalirati Viber na računar 1Prvi korak jeste da odete na stranicu za preuzimanje instalacije. Zatim na listi pronađite Viber aplikaciju i desnim klikom inicirajte padajući panel. Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd. Viber je besplatna aplikacija koja omogućuje korisniku da obavlja besplatne pozive, salje poruke, slike i video pozive drugim korisnicima Vibera. Zahvaljujući tome možete stupiti u kontakt gotovo sa svakom osobom koju poznajete jer svako može da instalira ovu aplikaciju ako ima internet konekciju. Instalacija Vibera na kompjuteru počinje skidanjem aplikacije s Viberove web stranice.

Next