Græskar skabelon. 40 gratis græskar skabeloner til udskrivning + udskæring instruktioner

40 gratis græskar skabeloner til udskrivning + udskæring instruktioner

græskar skabelon

Herefter prikker du små huller ind i græskaret langs omridset af figuren på skabelonen, lige som Lisa fra The Pumpkin Lady viser i den lidt utydelige video her under. Med juleklipskabelonerne kan børnene fx lave søde , , og meget, meget andet julepapirklip. Men vil man prøve noget nyt så er der også andre designs som giver en flot effekt når der kommer lys i græskaret. Du kan ikke kun dekorere haverne og huset med grimme græskarflader, men også skeletter, flagermus eller hvorfor ikke karakterhelt. Halloween græskar udskæring skabeloner Halloween uden Halloween græskar virker ikke.

Next

40 gratis græskar skabeloner til udskrivning + udskæring instruktioner

græskar skabelon

Hvorfor holder vi Halloween Man kan kalde Halloween for årets uhyggeligt hyggelige højtid :-. Børnene bør kun have en lille kartoffelkniv, der ikke er alt for spids, fastslår Design Directoren. Det er desuden super nemt at lave disse u hyggelige græskar lygter. Hvad du kan gøre med det kan ses i de følgende billeder. Jeg laver altid skabeloner for at lave symmetri i mit græskar. Få græskarret til at holde længere Når du er godt tilfreds med resultatet af dit motiv, handler det om at få græskarret til at holde så lang tid som muligt.

Next

Halloween græskar: Sådan skærer du det

græskar skabelon

Du kan finde deres frie pumpokin carving skabeloner her. Men egentlig behøver det ikke at være svært at kreere en flot og uhyggelig græskarlygte. Pumpekurvskabeloner til dig Her spiller det lille græskar rollen som offeret. I næste uge skal vi i gang med græskar udskæring til Halloween. Dette site har nogle meget attraktive design. Brug en almindelig og en lille til at skære udstikke de lidt mere krævende former ud. Tjek dette site for utraditionel udskæringer, der er sikker på at tiltrække opmærksomhed.

Next

Græskar skabeloner?

græskar skabelon

Selv om de ikke uddybe, er de attraktive design, der er sikker på at opfylde dine behov. Download skabeloner til Halloween græskar Der findes mange stede hvor man kan finde et par enkelte skabeloner af svingende kvalitet, men her er et par sider som til sammen har et rigtig stort udvalg der passer til både nybegynderen og den super kreative som gerne vil have et mere advanceret look. Græskar, derimod, kunne kelterne få i massevis, og derfor er den tradition, vi i dag kender, egentlig amerikansk. Scor lidt ekstra point hos ungerne ved at bage disse , som min gæsteblogger lavede sidste år! Vi har printet skabeloner ud fra nettet og klistret dem på vores græskar som skabeloner. Nu hvor du har fundet den perfekte græskar-udskæring mønster, samle dine værktøjer og komme til at arbejde. Et tip fra os: så din Halloween græskar forbliver frisk længere, kan du bruge en hårspray inde og ude Spray. Skær enten toppen af, så du får et lille låg eller lav et rundt hul i bunden med en skarp kniv.

Next

Græskar skabeloner?

græskar skabelon

Skrårk Fox tilbyder traditionelle skræmmende mønstre såsom uhyggelige ansigter, skræmmende katte og flagermus. Halloween er oprindeligt en gammel, keltisk tradition fra Irland, hvor man blot en aften om året mindedes de døde ved en slags høstfest. Vi har gemt de mange kalorier og det helt store sukkerchok til decembermåned og nuppet Yoggi Frozen yoghurt med græskar og mango med hjem. Søg på nettet eller Pinterest. Fejring-Halloween tilbyder et stort udvalg af flagermus, dyr, blomster, skeletter og hylende ulve klar til at udskrive og skære.

Next

Halloween græskar: 12 sjove ideer til græskar udskæring

græskar skabelon

Hvis du aldrig har hugget et græskar før, kan du finde det svært. Sæt skabelonen fast på med knappenåle eller tape. Første skridt er at skære toppen af græskaret -dette gøres med en mellemstor køkkenkniv. Frem for alt, have det sjovt og nyde ånden i ferie med gratis græskar skabeloner til at matche din stil. Underskud ikke udskæringen og planlæg et par timer. Den side, du skal skære skabelonen i, skal væggen være relativ tynd, så det er let at skære skabelonen ud. Derfor har vi selvfølgelig også lavet masser af papirklip skabeloner til de forskellige højtider i løbet af året.

Next

Halloween græskar: 12 sjove ideer til græskar udskæring

græskar skabelon

Whiel det kan ikke være sikkert at lade børnene til at hjælpe skære græskar, er der flere gratis græskar carving skabeloner, der er egnet for børn, at de vil nyde. . Herefter skraber du indmaden ud med en ske eller isske husk, at du kan bruge indmaden til lækre retter, så lad være med at smide det ud. Der er et stort udvalg af mønstre til rådighed på deres hjemmeside, om du kan lide det Villans, traditionelle Disney, de tegneseriefigurer, eller prinsesser. Og det er der god grund til, for det giver hygge med græskarlygterne ved fordøren eller på terrassen, og så er det en fin aktivitet man som forældre eller bedsteforældre kan lave med børnene i efterårsferien eller weekenderne op til Halloween. Det bedste resultat fåes ved at bruge en lille urtekniv.

Next