Greek movies gynaika xoris onoma. Gynaika horis onoma (TV Series 2018

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

greek movies gynaika xoris onoma

Η Έλλη δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά του Άρη που της φέρεται πολύ αυστηρά και έρχονται σε σύγκρουση. Εν τω μεταξύ η Ελλη μπαίνει φυλακή. Στον ρόλο της «Ιωάννας», η Δανάη Σκιάδη. Η Κάτια την πιάνει από το χέρι. Γυναίκα Χωρίς Όνομα — Επεισόδιο 128, 129, 130, 131, 132 Ο Φώτης δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα αληθινά στοιχεία των θετών γονιών της κόρης της.

Next

Gynaika horis onoma (TV Series 2018

greek movies gynaika xoris onoma

Εκείνη δεν μπορεί να κοιτάξει και ο Μιχάλης δεν την αναγνωρίζει. Μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση. Ας κάνουμε μια καινούρια αρχή. Τη σκεπάζει και της δίνει μια μαργαρίτα. Η ΙΩΑΝΝΑ Δανάη Σκιάδη , ένα αβοήθητο κορίτσι που θυμίζει στην Μαρίνα όσα έχει περάσει.

Next

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

greek movies gynaika xoris onoma

Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά… Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν» από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η Μαρίνα επισκέπτεται την Λίλιαν αποφασισμένη να μιλήσουν, όμως η Λίλιαν την προλαβαίνει καθώς της ομολογεί πως γνωρίζει όλη την αλήθεια. Ωστόσο, το κενό που άφησε ο ανεκπλήρωτος έρωτας της για τον Μιχάλη μεγάλο και μόλις οι δύο τους συναντηθούν τυχαία ο εφηβικός της έρωτας θα εισβάλει από το ανοιχτό παραθυράκι της καρδιάς της …. Σχετικά Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια. Η ΚΑΤΙΑ Μαριάννα Τουμασάτου συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Γυναίκα Χωρίς Όνομα — Επεισόδιο 129 Η Κάτια εξομολογείται στο Φώτη και στον Αντρέα ότι τώρα που η Μαρίνα έμαθε τα στοιχεία για τους γονείς της Ελπίδας, φοβάται πως θα την καταδώσει και θα βρεθεί στη φυλακή.

Next

Gynaika horis onoma

greek movies gynaika xoris onoma

«Τι λες; Κι εσύ είσαι κόρη μου. Δεν είχα την ευκαιρία να την πω μητέρα. Ομως την πικραίνει το γεγονός ότι δεν έχει κοντά της την Κάτια. Εν τω μεταξύ η αστυνομία βρίσκει την Ελλη την επομένη σε ένα σπίτι κοντά στον ωκεανό. Τα δύο παιδία τους, ο Γιάννης Νίκος Μαυράκης και ο Φίλιππος Σάββας Σαλίπας είναι για εκείνη η όαση και το νόημα στη ζωή της. Σταματούν το αμάξι και κατεβαίνουν.

Next

Γυναίκα χωρίς όνομα (2018

greek movies gynaika xoris onoma

Η Κάτια σε αναπηρικό καροτσάκι Η θάλασσα ξεβράζει ένα πτώμα και φωνάζουν τη Μαρίνα για αναγνώριση. Η Κάτια τη βρίσκει και πάνε μαζί να τις ψάξουν. Χωρίς μνήμη η Κάτια αποκτά νέα ταυτότητα και ζει μία νέα ζωή. Με πολλές ενοχές αλλά και στεναχώρια, αποφασίζει να διακόψει μαζί του και του το λέει. Ο Γιώργος προσπαθεί να συνετίσει το Μιχάλη και τον παρακαλεί να σταματήσει να πίνει.

Next

Gynaika horis onoma

greek movies gynaika xoris onoma

Της λέει πως εξαιτίας της κινδυνεύει, γιατί ο Γιάννης θα της κάνει κακό. «Εχει ένα κάψιμο στον αριστερό ώμο», θυμάται ξαφνικά η Μαρίνα. «Το πρόσωπο έχει αλλοιωθεί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι η Κάτια Μακρή. Η Κάτια την πιάνει από τους ώμους. Παράλληλα, έντονη είναι και η αγωνία της Κάτιας που δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μαρίνα έφτασε στα ίχνη της μικρής Ελπίδας και ανησυχεί πως τώρα πια η εμπλοκή της στην παράνομη υιοθεσία μπορεί να την οδηγήσει στην φυλακή. Γυναίκα Χωρίς Όνομα — Επεισόδιο 128, 129, 130, 131, 132 Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα — Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137 Για την αρχική σελίδα «» πατήστε. Εκείνη την ώρα φτάνουν ο Μιχάλης με τη μικρή τους κόρη.

Next

Greek

greek movies gynaika xoris onoma

Γι' αυτό σας φωνάξαμε», της λέει ο ιατροδικαστής. Τι πρέπει να κάνω για να με πιστέψεις;». Ο Σταύρος κατηγορεί τη Ρένα ότι τον πλησίασε με στόχο να βοηθήσει τη Μαρίνα, ενώ ο Άρης δέχεται πρόταση να προπονήσει την Έλλη ώστε να κατέβει σε ιππικούς αγώνες. Η Ελλη γεννάει στη φυλακή Ο Μιχάλης λέει στη γυναίκα του την αλήθεια: «Βρήκα την Κάτια». Η Μαρίνα παίρνει αγκαλιά την κόρη της. Όμως, μέσα της νιώθει ότι κινδυνεύει, ότι μία απειλή την κατατρέχει. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του ΝΙΚΟΥ Κώστας Φαλελάκης ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του.

Next