Flensborg spisesteder. Ristorante Acquarello Flensburg

Hotel Flensborg: Alte Post, designhotel, restaurant „1871“, konferencer, ferie i Flensborg

flensborg spisesteder

Stemningen er hyggelig, og der er et fint udvalg af lette retter, hvis den lille sult også skal stilles. Restauranten er plantet direkte ved Flensborg havn, så det er muligt at indtage maden, mens man nyder den fremragende udsigt. Her kan turister finde deres favorit produkt mellem diverse smagsprøver på vine, whisky, grappa og selvfølge rom. Denne forening købte i 1844 ejendommen på Holm 17 med tilhørende grund og opførte den bygning, hvor Restaurant Borgerforeningen i dag har til huse, til foreningsformål. Vores restaurant er det perfekte sted at nyde en frokost eller en middag, når du er er på besøg eller shoppingtur i Flensborg.

Next

De 10 bedste frokostrestauranter i Flensborg

flensborg spisesteder

Wein-und Rumhaus Braasch har en dejlig stemningsfyldt butik med en masse aktivitet. I dag kan du stadig opleve nogle af romhusene fra byens storhedstid. Ikke længe efter blev der udvidet med restaurant, der har eksisteret lige siden. Den opmærksomme og altid venlige service vil betjene Dem på bedste vis. Sofern Sie die direkte Übertragung der Daten an einen anderen Verantwortlichen verlangen, erfolgt dies nur, soweit es technisch machbar ist. Besøger du Flensborg i mere end bare en enkelt dag — måske du tager et weekendophold eller en miniferie ved Flensborg Fjord — skal du finde et sted, hvor du vil overnatte.

Next

Spisesteder i Flensborg ⋆ Frigaard Camping

flensborg spisesteder

Dittmers Gasthoff er et hotel, der ligger i det gamle og historiske centrum af Flensborg. Du skal købe nogle skridsikre strømper ved indgangen og kan så ellers bare hoppe løs. Velbekomme Når du tager på restaurant i Flensborg, vil du se, at priserne de fleste steder er lidt billigere end i Danmark. I grænselandet mellem Tyskland og Danmark finder du nogle helt særlige oplevelser. Begynd miniferien på et af de mange hoteller ved Flensborg Fjord. Her kan du opleve den helt særlige natur, der er styret af tidevandet, og som derfor tiltrækker mange dyr lige fra fugle til sæler. Dagligt får restauranten nye forsyninger og derfor er det muligt at nyde fisk eller andet godt fra havet, der er blevet fanget samme dag Velkommen til vores hyggelige resturant som ligger i de gl.

Next

Det kulinariske Flensborg

flensborg spisesteder

Istedløven var et minde om den danske sejr på Isted Hede i 1850. Restauranten er garanti for et stort udvalg af lækre italienske retter, hvor du kan få tilfredsstillet din gane, uanset om du er til pastaretter, pizza eller andet lækkert fra det italienske køkken. Gå en tur ad Altstadtgasse, hvor du finder et bredt udvalg af butikker og restauranter, og hvor du også har mulighed for at opleve kunsthåndværk i forskellige udformninger — det er nemlig essensen af Flensborg, du finder her. I Tyskland bliver der lavet god mad også selvom, at vi i Danmark ofte griner af tyskernes madvaner. Der er løbende forskellige udstillinger på museet, som du kan se på. Se på de pragtfulde gamle borgerhuse, gå væk fra hovedstrøget og ind de hyggelige baggårde, hvor du finder endnu flere spændende småbutikker og spisesteder. I vores hotel i centrum af fjordbyen Flensborg — og dermed umiddelbart ved den danske grænse — forenes inspirerende design med Skandinaviens ukomplicerede afslappede livsstil.

Next

Ristorante Acquarello Flensburg

flensborg spisesteder

Du kan , hvor du også kan tilmelde dig. Når du tager en overnatning på et hotel, skal du nemlig ikke tænke på noget. Ved den historiske havn i Flensborg kan du komme tæt på de historiske skibe, der ligger til ved kajen. Jegliche Nutzung der Informationen die auf der Website zur Verfügung stehen, oder auf anderen Websites die mit ihr verlinkt sind, geschieht auf eigenes Risiko. Det er nemlig sådan, at kulturen her omkring Flensborg er en blanding af både tyske og danske traditioner, og man fornemmer tydeligt, hvordan de to kulturer har flettet sig ud og ind mellem hinanden i mange, mange år. Stemningen er hyggelig, og der er et fint udvalg af lette retter, hvis den lille sult også skal stilles.

Next

De 10 bedste restauranter i nærheden af Rote Strasse

flensborg spisesteder

Frigård Camping ved Kollund… Camping- eller hytteferie i Sønderjylland. Besøg hyggelige Rote Strasse Gaden Rote Strasse er især værd at fremhæve, for i det gamle kvarter ved Südermarkt kan du opleve mange af de ældre huse, der er restaureret fint og autentisk. Den historiske havn i Flensborg er i dag et mekka for den kulturelle turist. Parkplätze stehen direkt vor dem Restaurant zur Verfügung. Sollte ein Gerichtsverfahren gegen das Vertigo geführt werden, liegt die Entscheidung auf Seiten des Vertigos, welche Gerichtsbarkeit ausgewählt wird. Tägliche frische regionale Zutaten geben Ihnen zu jeder Tageszeit ein besonderes Geschmackserlebnis - von unseren Tapas, über Pasta, Salate, Suppen, Fisch bis hin zum einmaligen Rindersteak.

Next

De 10 beste restaurantene i Flensburg

flensborg spisesteder

Julemarked Der er en helt særlig stemning på julemarkedet i Flensborg. Ved den historiske havn i Flensborg kan du komme tæt på de historiske skibe, der ligger til ved kajen. Porterhouse im Gnomenkeller ligger nemlig, som navnet antyder, i en hvælvet kælder og de små borde er placeret rundt omkring i krogene. I sommerhuset skal I selv stå for madlavningen, men til gengæld får I også mere plads og en fælles stue, hvor I kan spille spil, drikke kaffe og hygge jer. Byens dansk-tyske mindretal holder liv i den danske kultur, som byder på dansk teater, biblioteker, kirker og skoler. Restaurant Bind ligger direkte ud til Flensborg Fjord med en fortryllende udsigt.

Next

THE 10 BEST Restaurants in Flensburg

flensborg spisesteder

Chili con Carne, supper, kødretter, pasta go mange andre lækre retter. Vi håber, at du med dette indlæg har fået en god fornemmelse af hvad en tur til Flensborg har at byde på. I 1990 er jeg taget imod dette tilbud til mine gæster at nyde livet. Ved den dansk-tyske grænse eller i Flensborg centrum — gode tilbuder og lækre måltider er en del af vores opskrift på success. Alter Meierhof er et privatejet hotel som åbnede i 1999.

Next