Fitness tøj kvinder store størrelser. Moderigtigt tøj til kvinder i store størrelser

Moderigtigt tøj til kvinder i store størrelser

fitness tøj kvinder store størrelser

Tøjet skal have den rette pasform, og ikke blot være en forstørret udgave af det tøj, som syes til de mindre størrelser. Og det selvfølgelig til landets bedste priser. Nogle gange om året afholder vi kundeaftener. Det er altid rart at have et godt udvalg, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken pasform eller design. Plus-Q er tøj til Quinder med smukke former. Som eksempel er tøjmærkerne Pronto og by Caroline egenproduktioner, der altid kan fås i de nævnte størrelser.

Next

Plus

fitness tøj kvinder store størrelser

I vores outlet finder du en masse varer sat ned med 50-85%, så der er rig mulighed for at få et par lækre sager med til en rigtig god pris også. Vores træningstøj til store kvinder er lavet af kvalitetsmaterialer, som giver åndbarhed, så man ikke bliver for varm. Plus size-toppe har vi mange af, og de egner sig særdeles godt til fitness, yoga og pilates. Følg os også på Facebook og Instagram. Køb dit nye fantastiske plussize festtøj hos os, eller opdag en helt ny stil inden for smart tøj til kurvede kvinder og piger.

Next

Tøj til store piger

fitness tøj kvinder store størrelser

Køber du for mere end 600 kr sender vi gratis direkte til din hoveddør. Enhver kvinde har sin egen stil og smag. I blandt vores brede og alsidige sortiment af stilfuldt og moderigtig plus size tøj vil du blandt andet kunne finde tøj fra producenter som , , ZbyZ, og. Hos Lis G kan vi skam også tilbyde begge dele. På den måde kan alle være med på moden samt finde de stilarter og størrelser, der passer bedst til ens kropsbygning. Fortryder du dit køb eller har du brug for en anden størrelse, har du altid 14 dages returret.

Next

Tøj i store størrelser

fitness tøj kvinder store størrelser

Du er altid velkommen til at besøge os på Facebook og Instagram, hvor du naturligvis også gerne må følge os. For os handler det om at hjælpe dig til at føle dig velklædt og være stolt af at være kvinde, uanset om du er plus size eller andet. Stilen er helt aktuel og matcher altid tidens trends og de krav som store størrelser stiller. Her kan vi blandt andet nævne Adia og by Caroline, hvoraf sidstnævnte er en del af vores egenproduktion. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform. Pasformen er så vigtig, for at man føler sig flot og velklædt. Vi forhandler sportstøj i en god kvalitet, der er udviklet til sport og fritid.

Next

Stilfuldt Plus Size Tøj til Store Kvinder & Piger

fitness tøj kvinder store størrelser

Vi vil løbende på shoppen opdatere udvalget af tøj og styles for at gøre det muligt at skifte ud en gang imellem og for at kunne eksperimentere med stil, mønstre og pasform. Vi tager hele tiden pulsen på de nyeste trends indenfor modetøj i store størrelser og har kvalitetsmærker fra både Danmark og udlandet. Nej, det skal være gennemtænkt og tilpasset de flotte store kvinder, som skal bære tøjet. Dernæst fås vores toppe og T-shirts både i enkle farver, men også med grafiske mønstre eller flotte print. Her viser vi de sidste nyheder, og du kan deltage i konkurrencer, som vi afholder løbende over året. Alt vores tøj er skabt af eksperter i kvinder med kurver og flere af dem har produceret dametøj størrelse 48 og opefter længe før, plus size modetøj blev in. Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Next

Find alt fra fitness tøj til gallakjoler til store kvinder på norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

fitness tøj kvinder store størrelser

Har du lyst til at prøve tøjet inden du køber, har vi butik midt på Hovedgaden i Rønde, blot 20 minutters kørsel fra Aarhus, Randers og Grenå. Tøj i store størrelser er hastigt på vej frem grundet større efterspørgsel på lækkert, flot og elegant tøj til kvinder med former. Er du blevet lokket af vores salgstale? Selvom man er en kvinde med former, så mener vi ikke, man skal begrænses, når det kommer til lækkert træningstøj. Du kan blandt andet finde mange lækre items fra , som er perfekt til kvinden, der gerne vil skille sig ud, og med tøj fra kan du komme til at se godt ud til hverdag såvel som til fest. Vi glæder os til at vejlede dig, og hjælper gerne med at finde det helt rigtige outfit til dig.

Next