Fiskars up86 reservdelar. Fiskars

Universalklippare

fiskars up86 reservdelar

Increase the longevity of your tools by replacing garden tool parts, rather than whole tools. Klipparen har även en unik mekanisk utväxling som ökar klippkraften 3,5 gånger och möjliggör klippning av upp till 32 mm tjocka grenar. Tack och lov hjälper våra universalklippare med tillbehör dig att utföra mirakel. However, any blade edge will dull over time with heavy use. På Jula siktar vi högre Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Teleskopisk trädtrimningsverltyg med unik mekanisk utväxling! Med de här multiredskapen kan du nå till toppen på träd och täta buskar utan att du behöver klättra på stege eller ända ned till marken utan att du behöver böja dig eller ligga på knä.

Next

Fiskars Spare Parts

fiskars up86 reservdelar

. Dess längd till trots väger redskapet enbart 1900 gram, något som gör det möjligt för de flesta att utföra arbetet lätt och smidigt utan större ansträngning. Med hjälp av förlängningsskaft och andra tillbehör är de här redskapen en nödvändighet för alla odlare som vill stå med båda fötterna på jorden. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Arbetet blir både lättare och roligare. Skäret är tillverkat av härdat stål medan skaftet är tillverkat av aluminium.

Next

Teleskopisk grensax

fiskars up86 reservdelar

Det är en grensax utrustad med ett teleskopskaft som kan justeras 240-400 cm i längdled. Det ställbara huvudet är lätt samtidigt som kapmekanismen är kraftfull, vilket hjälper dig att trimma och beskära träden snabbt, enkelt och säkert. Our tools are made to last through normal wear and tear. Universalklippare Trimning och beskärning av träd och buskar är en av de mest utmanande uppgifterna i en trädgård, särskilt när du behöver nå högt upp eller komma långt ned. Ge inte upp i förtid Hårt trädgårdsarbete är en del av nöjet. Men det innebär att dina redskap också får jobba hårt.

Next

Fiskars Tree Pruners Cutting Head Maintenance UP86 FSK115560

fiskars up86 reservdelar

Det sliter, men tack vare vårt underhållskit och våra reservdelar behöver det inte betyda att du måste göra dig av med redskapen ofta. I stället kan du ha kvar dina favoriter så länge du vill. Universalklipparen har ett flexibelt huvud som ger möjligheten att ställa in just den vinkel du behöver vid det specifika klippningsmomentet. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Fiskars replacement parts range from lopper, pruner, saw and tree pruner blades, to rake heads and more — all of which are designed to help keep you doing what you love most. Enklare, hela vägen Om du någonsin har försökt att toppa trädkronor, plocka frukt eller beskära grenar, som inte kan sågas av med en grensåg, så vet du hur svårt det kan vara.

Next

Fiskars Spare Parts

fiskars up86 reservdelar

För att det ska bli enklare har vi utvecklat Fiskars universalklippare. . . . .

Next

Teleskopisk grensax

fiskars up86 reservdelar

. . . . . .

Next