Fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana. Serial turcesc Fiica Ambasadorului online subtitrat

Fiica ambasadorului ep 5 primul promo subtitrat în româna

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Ea trebuie să lucreze, ea trebuie să găsească o…. După aceea, nu a mai fost văzută. Serialul se va concentra pe viața lui Osman Bey, fiul lui Ertugrul Gazi și fondatorul Imperiului Otoman. Este pasionat de succes si respectat in societatea din care face parte. Fiul unui sărman muncitor la livezile de măslini ale primăriei, Sancar se ȋndrăgostește de Nare, fiica unui ambasador care a venit ȋn vacanță la Bodrum. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat. Serialul Osman Intemeietorul va fi continuarea serialului Diriliş: Ertuğrul.

Next

Fiica ambasadorului (Sefirin kizi) serial turcesc subtitrat in romana

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Urmareste serialul turcesc Fiica Ambasadorului Episodul 4 online subtitrat. Astfel, povestea tristă dintre Nare și Sancar, se transformă ȋn legendă. Trimite Unii spuneau că s-a ȋnecat ȋn mare, alții că fiica ambasadorului a fugit ȋn Europa. Ceea ce s-a întâmplat cu succesiunea lui Osman Bey, cei care au ajuns la putere în faza de fondare a Imperiului Otoman, vor fi cu toții subiectul noului serial Osman Intemeietorul. Iar un ȋndrăgostit, le-a compus cântec și a spus că fiica ambasadorului a devenit pasăre și a zburat. Engin Akyürek va fi Sancar, un tânăr inginer cu caracter umil.

Next

Sefirin Kızı

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi. Dupa ce preia afacerea cu textile, de la tatal sau care se retrage de la conducerea firmei, are ocazia sa demonstreze ca este capabil sa aiba succes cu aceasta. În grabă, tânărul face multe boacăne la consulat și, din întâmplare, descoperă un secret care face legătura între fratele său și fiica Ambasadorului. În acest moment, tatăl lui Nâre a fost scutit de sarcina sa în Franța și s-a întors în Turcia. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Serialul online turcesc Sefirin Kızı — Fiica Ambasadorului iti este oferit gratis pe site.

Next

Fiica Ambasadorului Episodul 15 Online Subtitrat HD

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

După asta, nu a mai fost văzută niciodată. Aziz este singurul mostenitor al unei firme puternice din Turcia. Tatăl lui Nâre era Ambasadorul Turciei la Paris atunci când a dispărut fratele lui Sancar. Osman Bey, care a devenit șeful după Ertugrul Bey, va pune bazele unui nou stat. Odată ajuns în Franța, în circumstanțe misterioase, fratele lui Sancar dispare. Dar Nare are un obstacol uriaș în fața ei. Urmareste serialul turcesc Fiica Ambasadorului Episodul 4 online subtitrat.

Next

Fiica Ambasadorului episodul 4 subtitrat HD in romana

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

La urma urmei, fata fuge la băiat doar în seara când s-au întâlnit, el dispare brusc. Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. De acolo încolo, nimeni nu știe unde s-a dus. Fratele său intenționează să intre în lumea jurnalismului și primește o bursă în Franța. Fiul unui muncitor sărac de la livezile de măslini ale Primăriei, Sancar se îndrăgostește de Maria, fiica unui ambasador care a venit în vacanță la Bodrum. Cei doi copii total diferiți, se îndrăgostesc unul de altul și se luptă ani de zile pentru dragostea lor.

Next

Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Datorită îndatoririlor oficiale ale tatălui ei, ea a călătorit în întreaga lume. Sancar încearcă să caute o modalitate de a ajunge la Ambasador, dar diferența socială dintre ei o îngreunează. Este o fată răsfățată, fără stabilitate în viață. Reușește să găsească cel puțin un indiciu, şi acela este că, ultimul loc în care a fost văzut fratele său a fost Ambasada Turciei la Paris. De acum înainte Nare va fi doar o mamă pentru fiica ei, ea va respinge orice interacțiune sau legătură cu Sancar, altele decât fiica lor reciprocă.

Next

Fiica Ambasadorului Episodul 1 Online

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Sancar umblă din uşă în uşă în Turcia pentru a afla unde se află fratele său, dar în zadar. Kuzgun este un bărbat urmărit de trecutul său, care îşi doreşte să răzbune moartea tatălui său, un poliţist a cărui viaţă a luat sfârşit în urma unei misiuni periculoase. Până la urmă, fata fuge la băiat ȋnsă tocmai ȋn seara când s-au ȋntâlnit, Nare a dispare brusc. . Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli Caner Cindoruk , alături de care cunoaște adevărata fericire.

Next

norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

fiica ambasadorului ep 4 online subtitrat in romana

Își formează imediat un plan de a se conecta cu ambasadorul și cu fiica sa — singurul său motiv fiind să-și găsească fratele. De aceea avem un adblocker bun adaptat la zi. Din acest punct înainte nu mai există Nare Sancar, există doar Nare pur și simplu. Între timp, Sancar se pregătește să plece în Franța pentru a-și găsi fratele, dar i se refuză viza. Dispărută ȋn seara a unei nunți, fiica ambasadorului apare, după nouă ani, ȋn seara altei nunți, iar această nuntă este nunta lui Sancar căreia i-a adus fiica.

Next