Dex romana germana. Dictionar Roman German, Translator Roman German

Dex Online

dex romana germana

Cu siguranta va poate ajuta in orice circumstanta! Invatarea unei lectii scurte pe zi, duce la invatarea limbii germane la nivel de conversatie, in cel mai scurt timp! Viata in campus: stiri, burse, cazari, cluburi, baluri ale bobocilor - afla totul despre viata in studentie! Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar. Romana: Iti invidiez calmitatea Germana: Ich beneide Sie um Ihre Ruhe Romana: Cata greutate poate transporta un cal? Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba germana sau din limba germana in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca. Aceasta pagina isi propune sa elimine nevoia de a purta zilnic in geanta cel putin 3 dictionare si ofera profesorilor posibilitatea sa lucreze direct de pe telefon sau tableta cu un dictionar ce cuprinde toate aceste aspecte practice. Romana: As dori o portie de cartofi prajiti Germana: Ich möchte, eine Portion Pommes Romana: Trebuie sa castigam acest joc. Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.

Next

Dictionar German Roman Online

dex romana germana

Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Dan: — Sicher, wir können gehen! Romana: De ce am primit o amenda? Multi profesori, in mod special cei de limba romana, au nevoie sa consulte adesea si un dictionar de sinonime sau un dictionar de rime. Germana: Ich wurde zu einer Tasse Tee eingeladen. Va numiti Dan si mergand pe strada va intalniti cu amicul dumneavoastra Otto, decideti impreuna sa mergeti mai tarziu la cinema. Am implementat in functionalitatea acestui translator german roman reguli de gramatica in asa fel incat traducerea sa fie cat mai corecta. Germana: Ich habe dort nicht gesucht. Vă putem confirma noi acest lucru, având ca sursa principală un , unde la începutul acestuia, sunt descrise câteva cuvinte folosite internațional.

Next

Traducere Germană Română

dex romana germana

Pentru studenti in mod special, folosirea unui dictionar online devine aproape a doua natura pentru ca facultatea este o perioada in care acestia trebuie sa se adapteze unui flux de informatie cu mult peste cel cu care sunt obisnuiti. Persoană care face parte din populația de bază a Germaniei sau este originară de acolo. Romana: Intotdeauna am incercat sa evit orice tip de certuri. Asta vă va ajuta să învățați pronunția. Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba germana.

Next

Dictionar German Roman, Translator German Roman

dex romana germana

Un dicționar de acest fel poate deveni o unealtă de care nu te poți despărți în viața de zi cu zi. Astăzi, am hotărât să ne oprim asupra celor din limba germană. Romana: Cumpara mobila de bucatarie ieftina Germana: Küchenmöbel günstig kaufen Romana: Cele mai bune aparate de bucatarie Germana: Die besten Küchengeräte Romana: Vrem sa ne casatorim intr-o biserica Germana: Wir möchten in einer Kirche heiraten Romana: Din care biserica faci parte apartii? Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Romana: Vreau să cumpăr un cadou pentru soţia mea Germana: Ich möchte ein Geschenk für meine Frau kaufen Romana: Putem fi bucurosi ca. In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba germana a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Romana: Orasul este acoperit de o ceata densa.

Next

Traducere Germană Română

dex romana germana

Germana: Wir können froh sein, dass. Germana: Kann ich meine Termin stornieren? Învățați noi limbi rapid, utilizând cele 100 de teme ale acestor lecții. Germana: Welcher Tag ist heute? Germana: Es ist sehr schwer, das Auto durch diesen dichten Nebel zu fahren. Ea are 7 scurte și lungi vocale 8 sunt vocalele rotunjite tipice, cum ar fi ö și ü. Romana: Vreau sa castigam alegerile.

Next

Traducere online gratuita

dex romana germana

Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți scopurile. Romana: Este foarte greu sa conduci masina prin aceasta ceata densa. Germana: Ist mein Kind zu verwöhnt? Lectia 1 - Lectia 2 - Lectia 3 - Lectia 4 - Lectia 5 - Lectia 6 - Lectia 7 -. Germana: Was ist die Hauptstadt der Slowakei? Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba germana Efectuam traduceri autorizate din romana in germana sau din germana in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate. Cei mai multi profesori consulta adesea un dictionar al limbii romane atat pentru a se autoverifica, cat si pentru a-si imbogati constant vocabularul si indirect, vocabularul elevilor si studentilor cu care lucreaza. Acest dictionar german roman online contine peste 50. Romana: De ce oamenii inca mai poarta ceasuri? Parintii pusi in aceasta situatie delicata de intrebarile din ce in ce mai dificile ale celor mici pot trisa consultand aplicatia de dex online pe care v-o punem la dispozitie pe aceasta pagina, direct de pe mobil sau de pe tableta.

Next