Dadilje oglasi. dadilja

norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

dadilje oglasi

Put, jelo, smještaj i 600chf Poštovanje i pozdrav Whatsapp i Viber 0041765646406 Ako se neka cura nalazi u svicarskoj, a željela bi da promijeni mjesto, nama je hitno potreban neko ko je fin uredan veseo i da se lijepo slažemo kao jedna familija. Treba nam hitno žena za Cuvanje djece, dječak 5 godina i curica 2 godine. Poštovani roditelji, Moje ime je Tijana, rođena sam 1990. Čuvala bih dete uzrasta od 3 do otprilike 10 godina, isključivo u Pančevu. Plaćena hrana, smještaj u vlastitoj sobi, osiguran prijevoz od i do Zagreba.

Next

Čuvanje dece :: Svaštara

dadilje oglasi

U blizini Ženeve i Lozane, obitelj sa troje djece traži ozbiljnu osobu da pomogne sa čuvanjem dvoje strarijih blizanaca od 2. Sporazumiti se na engleskom ili francuskom je neopohodno pošto supruga samo govori te jezike. Svakodnevno me odusevljavaju i ispunjavaju sa svojim razmisljanjem. Ako ste interesirani , javite se preko whatsapp ili viber. Završavam specijalističke studije za vaspitača za likovno vaspitanje. Naš algoritam pretraživanja je osmišljen tako da dobijete najbolju moguću uslugu.

Next

Tete Čuvalice, Dadilje, Odgojitelji

dadilje oglasi

Tražimo ozbiljnu osobu sa iskustvom sa čuvanjem djece. Nepušač sam, pedantna i odgovorna osoba. Posao kućne pomoćnice odnosi se klasične kućne poslove kao što su: čišćenje podova, pranje veša, sudova, peglanje- dakle održavanje kuće. Mogu Vam ponuditi iskreno zalaganje za vase malisane! Tražim dadilju za čuvanje djeteta od 3 i pol godine od sredine kolovoza do početka listopada kod nas u Zürichu. Kako bi povećali kvalitetu usluge osmislili smo sustav ocjenjivanja koji vam olakšava odabir.

Next

Čuvanje dece :: Svaštara

dadilje oglasi

Dobro se služim engleskim jezikom i kompjuterom. Budite slobodni da me kontaktirate na e-mail: nije gmail Potom se možemo i čuti i dogovoriti o svemu. Pozdrav i Poštovanje Sakib Dzafic0041765646406 Obozavam decu, to je jedino gde mogu videti sebe. Imamo malog cuku sto bi se moralo 1-2 puta 5-10 min izići sa njim. Ja radim samo par dana u tjednu i za to vrijeme treba čuvati djecu.

Next

Kućni poslovi / Čuvanje dece

dadilje oglasi

Nama ne treba Sluga, prvenstvo su djeca. Ja sada zbog ove situacije radim samo par dana u tjednu i za to vrijeme treba čuvati djecu. Dvoje djece dečko 5 i curica 2 godine. . Posao dadilje odnosi se na dve devojčice od osam i deset godina koje je potrebno odvesti i dovesti sa vannastavnih aktivnosti. Sa radom mogu poceti od 6 oktobra.

Next

Kućna pomoćnica

dadilje oglasi

Znam da Vam nije svejedno da ostavite decu bilo kome, ali znajte da sam ja osoba kojoj mozete verovati na rec da ce Vasa deca biti sigurna i bezbedna, a sto je najbitnije srecna! Također zbog prirode posla,dogovarali bismo se oko ručka koji bi dadilja skuhala. Trszimo hitno dadilju, posto ja mislim da je izaći iz Srbije ili ući u svajcarsu teško možda ima neko ko je slučajno u svajcarsoj i još traži posao. Imamo jednog ciku sa njim 1-2 na dan 10 min napolje, mi živimo u pridzemlju , da je to vrlo lako sa cukom. Naši oglasi su pristupačni svim uzrastima i generacijama, objaviti novi oglas na internetu sada je lako i brzo, i što je najvažnije besplatno. Ova situacija radi korone , možda ima neko sto je već u Svajcarskoj. Od dadilje očekujemo da vrijeme provodi s djetetom u igri,razgovoru i druženju dok smo mi na poslu. Takođe, bila bih dobra pomoć u učenju i napredovanju.

Next

norge.savings-calculator.mitsubishi-motors.com

dadilje oglasi

U zavisnosti od angažovanja moguće je povećanje plate. Opis posla Potrebna je odgovorna, uredna, organizovana mlada žena koja bi radila posao kućne pomoćnice i dadilje. Takođe na raspolaganju sam za sva dodatna pitanja u vezi posla. Kao vaspitač, veoma se interesujem za vaspitanje i obrazovanje dece. Osim trogodišnjaka, dadilja bi dočekivala i ispraćala u školu i osmogodišnjaka.

Next

Kućna pomoćnica

dadilje oglasi

Bice mi zadovoljstvo da Vam pomognem oko njegovog odrastanja, i pritom zelim maksimalno da se potrudim da sutra postanu dobri ljudi, pre svega : Uzivam u radu sa decom i to najbolje znam da radim, tako da i trazim posao vezan za rad sa decom. Pored toga, diplomirani sam žurnalista. Stranica se konstantno unaprijeđuje kako bi Vam maksimalno olakšali proces traženja dadilje, jer Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu. Za detaljne informacije javite se na telefon 0041765887351 Ako se neka cura nalazi u svicarskoj a željela bi da promijeni mjesto, nama je hitno potreban neko ko je fin uredan veseo i da se lijepo slažemo kao jedna familija. Početni datum ovisi o normalizaciji situacije o vezi sa virusom.

Next