Cestitke za rodjendan prijateljice. Rodjendanske čestitke prijateljima

Čestitke za rodjendan i stihovi za prijateljicu

cestitke za rodjendan prijateljice

Svi kažu kum nije dugme, a ja kažem: najbolji na svetu je moj kum! Mnogo ti hvala sto si bila uvijek tu za mene i sto si hiljadu puta do sada pokazala zasto si najbolja prijateljica na cijelome svijetu. Bilo je davno i bila sam mlada i neke dosadne kiše su lile. Draga majko, ma koliko god ti bilo teško … Uvijek možeš da se osloniš na mene. To je sigurno najlepši dan u godini. Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga.

Next

Rodjendanske čestitke prijateljima

cestitke za rodjendan prijateljice

Ti ćeš za mene uvek biti lepi i dragi princ, volim te najviše na svetu i voleću te sve dok sam živa. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete čestitku za 60. Prijateljici posaljite najljpše reči koje smo napisali za vas i vasu drugaricu. U daljem tekstu ćete pročitati puno nežnih, originalnih poruka i čestitki za rodjendan i stihova za vašu prijateljicu iz kojih odiše iskrena ljubav i uzvišena osećanja a koje joj možete poslati i porukom i ulepšati joj bar trenutak u životu. Takve cestitke mozete procitati ovde Svako moze imati najvise jednu najbolju drugaricu i treba da je cuvamo, pazimo i volimo i ona od nas treba to osjetiti sto cesce ne samo za njen rodjendan.

Next

Najlepše čestitke za rodjendan prijateljici, najboljoj drugarici

cestitke za rodjendan prijateljice

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvijek sja u tvom životu — to su moje želje za tvoj rođendan! U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsrećniji i najljepši rođendan! Ljudi misle da ne postoji ništa jače od ljubavi i prijateljstva, ali oni nemaju kumu kao što je imam ja! Ukoliko ne znate sa rečima, pripremili smo za vas nekoliko interesantnih poruka, što tekstualnih, što u vidu slike i video zapisa. Kada si ti u pitanju ništa mi nije teško da uradim, ako je potrebno zbog tebe sam spreman da svoju dušu prodam djavolu. Ne očajavaj nikada u životu i znaj da more poslije najveće bure izbacuje najljepše bisere. Mislio sam da ona u stvarnosti ne postoje. Stihovi i lepe rodjendanske cestitke za prijateljicu koja vam puno znači. Poljubac i ruža, to je poklon moj, za sreću i radost, za rođendan tvoj.

Next

Poruke za rodjendan najboljoj drugarici

cestitke za rodjendan prijateljice

Ostvari ono sto želis, i sačuvaj ono što voliš! Moja je želja bratiću mali, ništa u životu da ti ne fali, da imaš sve što iskreno želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. Tata je radio, mama kuvala i spremala, ćerka je učila, a beba spavala. Srećan rođendan i sve najbolje od srca! Divno je imati nekog kome dušu možeš otvoriti… 17 Ponekad kad jutro osvane a ja nisam svoja poželim da ti kažem ono što nikad nisam. Sad vidim da sam pogrešio…Srećan ti rodjendan! Nek si mi živa zdrava i srećna Ne moze svako biti moja najbolja prijateljica. Tvoja ljubav je meni glavna, za mene ti si slavna.

Next

Sretan rođendan

cestitke za rodjendan prijateljice

Neka ti sunce pokloni malo svoga sjaja, a tvojoj sreći nek ne bude kraja, u životu uvek da te prati sreća od današnjeg dana sve veća i veća. Ispekla sam ti koru od sreće, napunjenu zdravljem pa onda ljubavlju i na kraju sam sve ukrasila uspjehom sa dosta para! Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Zbog toga što se žene posebno razumeju i jedna sa drugom umeju, ovakva prijateljstva su čvrsta i jaka i zaslužuju da stanu u rečenicu punu bisera. Možda i ti ne spavaš ili možda razmišljaš o onim neodmerenim rečima što izgovorismo u senkama tuge. Kažu da nema većeg bogatstva od dobrih prijatelja, a najbogatijom osobom ja smatram sebe, to je zato što ja imam tebe.

Next

Za Prijatelje

cestitke za rodjendan prijateljice

Odlučno koračaj naprijed i ne dozvoli da te sputavaju, jer nitko ne vrijedi više od tebe. Danas ti želim dragi brate, sreća i zdravlje da te prate, neka te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se dogodi! Želim ti reći da sve ove godine biram najfinija osećanja i najnežnije osmehe samo za tebe…Srećan ti rodjendan! U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena. Koristim ovaj svečani trenutak da ti se zahvalim što postojiš i da ti poželim sve najbolje u životu. Noćas je jedna zvezda pala, srećan ti rođendan. Pogledaj ovdje sve ostale čestitke za mamin rođendan: Zaželite voljenoj osobi sretan rođendan s nekom lijepom i romantičnom porukom. Da se zaljubiš, ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli, želi ti neko ko te iskreno voli! Uživajte i odaberite poruku prikladnu za vašu prijateljicu.

Next

NAJLEPŠE ČESTITKE ZA ROĐENDAN: rođendanske poruke za prijatelje (FOTO)

cestitke za rodjendan prijateljice

Želim ti da veličanstveno proslaviš svoj rodjendan, želim ti puno radosti, ljubavi i lepih emocija u životu. Podelite najlepše stihove za mladence uz čestitku za venčanje i ulepšajte najlepše želje lepim rečima upućenim mladencima. Ako želite čestitati , možete upotrijebiti jednu od sljedećih čestitki. Došao je dan kada ćemo biti zajedno i kada ćemo se beskrajno veseliti, zabavljati i pevati, došao je tvoj rodjendan i imam veliku želju da ti čestitam. Svijet je jedno veliko ogledalo, a ti si danas zakoračio u to ogledalo, odraslih, sretan ti 18. Ljubav ne zna za godine, isto kao i strast, u ljubavi godine predstavljaju hrpu zanemarljivih informacija.

Next