Buksebleer til voksne. Abena Voksenbleer

Voksenbleer og blebukser

buksebleer til voksne

Gemmer id for de produktserier, der gemmes på din huskeliste. Og eventuelt finde ud af, hvad det skyldes, og om det er noget at gøre ved det. Hvis du tager medicin og oplever inkontinens skal du straks læse indlægssedlen og konsultere din læge. Indholdet må under ingen omstændigheder anvendes til at stille diagnoser eller igangsætte behandling. De åbne bleer i Abri-San serien i størrelse 0-4 anbefales til personer med let til middel inkontinens og størrelse 5-11 anbefales til personer med middel til ekstra svær inkontinens. For mænd kunne det være , også kaldet urinkondomer eller uridomer. Voksenbleen er din løsning til en normal hverdag uden bekymring.

Next

Tena Pants diskrete buksebleer mod inkontinens

buksebleer til voksne

Bleen bør skiftes mindst 3 gange i døgnet af hensyn til den formodede øgede risiko for urinvejsinfektion, risikoen for hudirritation og ubehaget ved ildelugtende urin. Det, som du foretrækker er ikke altid det, som andre vil foretrække. Det er dog ikke ved alle produkterne at vi fører det fulde antal kombinationer af størrelse og sugeevne, da nogle af dem kun bruges ganske sjældent. Bliver de smidt i toilettet, stopper det til. Man bør desuden prøve sig frem; hvis det første produkt man køber, ikke absorberer tilstrækkeligt eller ikke passer ordenligt, bør man forsøge sig med et andet.

Next

Tena Pants diskrete buksebleer mod inkontinens

buksebleer til voksne

Der er også brug for en tilstrækkelig stor spand med tætsluttende låg til opbevaring af brugte bleer. Til trods for det høje antal danskere, der kan have en stor fordel ud af inkontinens-produkter, er det desværre stadig et tabu for mange. Er det militær, pirat eller frække kostumer du leder efter, så har vi det hele. Forskellen ved Abri-Man er udformningen, idet den er lavet til at passe til mandens anatomi. Så du kan få voksenbleer, som passer til alt fra minimale vandladninger få, enkelte dråber til svær inkontinens, hvor man også kan være ramt af afføringsinkontinens.

Next

Abena Voksenbleer

buksebleer til voksne

En generel regel er, at du skal tage bleen på forfra gælder dog ikke buksebleer og bæltebleer og tage alle bleer af bagfra af hensyn til faren for urinvejsinfektioner. Man kan bruge en voksenble for at føle sig mere tryg. Vælg de rigtige bleer til voksne Det er vigtigt at vælge den rette voksenble. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. De fleste bleer har en tapestrimmel bagpå, der kan anvendes til at holde den tæt sammen.

Next

Tena Pants diskrete buksebleer mod inkontinens

buksebleer til voksne

For dråbernes vedkommende er der ikke enighed om mærkningen. Du kan med fordel føre dagbog i perioden op til, så du kan give konkrete eksempler på hvor ofte, hvor meget og i hvilke situationer du har ufrivillig vandladning. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Generelt er de delt op efter, hvor store vandladninger du typisk har. Hvilken voksenble skal jeg vælge? Undersøgelser viser, at omkring 20% af alle danskere over 65 år i større eller mindre grad lider af inkontinens. Guiden skal ses som en hjælp til at vælge et produkt, der passer bedst til dig og dine individuelle behov. Der findes i dag produkter til alle grader af inkontinens.

Next

Tena Pants diskrete buksebleer mod inkontinens

buksebleer til voksne

Hvis du ikke kan tage imod pakken på det angivne tidspunkt, har du følgende muligheder at vælge imellem: 1. Vi sammenholder disse oplysninger med andre oplysninger vi har om dig, herunder oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret. Hvordan og hvorfor opstår inkontinens? Det kan også være, at du kan have nytte af de såkaldte i perioder, fx en urinkolbe til om natten. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, eller om der er andet du kan gøre, er du altid velkommen til at kontakte os. . Alle vores buksebleer har integreret ble og underbuks, og vores varianter kommer i alt fra Let Inkontinens, til Svær Inkontinens. Blebukser - eller buksebleer som nogle også kalder dem - har en række fordele sammenlignet med almindelige inkontinens-indlæg.

Next