Bh uden bøjle med lukning foran. Bestform

Patricia Kompressionsvest med lynlåslukning foran

bh uden bøjle med lukning foran

Hvis du ender med at købe Bøjle-bh med lukning foran må du huske at dele oplevelsen på vores Instagram. Vi har også et udvalg af Link: og Link:. Vi kan ofte kende den fra butikkerne som det elegante jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte cocktailkjole. Det har også den fordel at du ikke bliver generet af en lukning på ryggen, når du gør øvelser, hvor du skal ligge ned. Målebåndet skal sidde tæt til, men ikke så det føles ubehageligt.

Next

Frontlukket bh. Køb sports

bh uden bøjle med lukning foran

De frontlukkede bh'er er designet som en sports top, og de er gode til en mindre barm, men en sports bh med frontluk kan ikke opnå den stramhed og fasthed, der kræves for at en stor barm kan få den støtte, der er nødvendig. Ekstra brede, regulerbare og vatterede skulderstropper, der ikke glider ned. Webshoppen drives fra vores kontor i Malling, hvor vi servicerer kvinder fra hele landet. Match bikinioverdelen med den tilhørende bikiniunderdel for et bikinisæt, der aldrig slår fejl. Personlig service og stabil levering er nøgleord hos wondersport. På trods af mode til herrer er blevet langt mere synlig igennem de sidste år, så vejer kvindetøj stadig meget mere på modeugernes podier og i butikkerne. På den måde kan vi nå at bestille en vare hjem fra vores leverandører, hvis det fx ikke er en størrelse eller farve vi har i butikken når du bestiller.

Next

Patricia Kompressionsvest med lynlåslukning foran

bh uden bøjle med lukning foran

Det kan være en stor hjælp for flere, der har problemer med arme og skuldre. Nederst har bh'en en bred elastik kant rundt. Hvis du har svage skuldre og derfor har svært ved at få en traditionel bh på vil du opleve fordelene ved en frontlukket sports bh. Stræk det i våd tilstand for at undgå, at bøjlen stikker ud. Designet af en sportsbh med frontlukning minder i det hele taget meget om en sportstop. Hægterne sidder tæt, så trækket fordeles uden at frontlukningen gaber.

Next

Shop bh online

bh uden bøjle med lukning foran

Det giver en meget større chance for at bruge de aktuelle tendenser indenfor fashion når vi ønsker at opbygge en individuel style. Læs mere om bH'er Der findes ingen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er den, som i løbet af årene er blevet mest fremtrædende i moden. Bh'er der er lukket med frontluk kan også have en flot ryg udsmykning og de kan føles ekstra behagelige og støttende, da de kan have en højere ryg. Der er enkelte nye modeller med frontlukning med lynlås i stedet for hægter. Langs underskålen er en vatteret løftkonstruktion, der giver rigtig god støtte og løft til busten. Vi har mange forskellige bh-modeller som passer til forskelligt tøj.

Next

Bestform

bh uden bøjle med lukning foran

Stropperne er ikke regulerbare, men syet i god stærk bomuld, forstærket med en bred elastik i kanten. Fordelene ved en sportsbh med frontluk er at den er nemmere at tage på, god hvis du ammer og god til øvelser hvor du ligger på ryggen da der ikke er spænder bagpå. Ordrer pakkes og sendes ud fra Webpakkeriet i Tørring. Og selvom Ellos nok ikke er kendt som pioneren indenfor økologisk mode - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. Den er uden bøjle og er glat i skålen. Ud over dette har vores bh'er med frontlukning en detaljeret ryg, f.

Next

Bh uden bøjle

bh uden bøjle med lukning foran

En bryderryg giver god bevægelsesfrihed til arme og skuldre. Ekstra bred ryg i elastisk og støttende materiale, der udglatter ryggen. Vi vil gerne høre vores besøgenes bedømmelse. Størstedelen af piger blander de to modeklasser på forskellige måder og laver således en unik style, der er bygget op af nutidens trends, men kombineret ud fra den individuelle sans for mode. Det er en kulør, der formørker mange andre kulører og på samme tid også nuancen, der kan blive brugt til at skabe kontrast til andre lyse slags farver i modebilledet.

Next

Bh Uden Bøjle

bh uden bøjle med lukning foran

Justeringsmuligheder i en sportsbh med frontlukning En frontlukket sportsbh har ikke så mange justeringsmuligheder som en sports bh med lukning bagpå. De frontlukkede sports bh'er har oftest bryderryg ligesom en sportstop. Når man som Ellos giver en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt da det er et krav i Danmark. Vælg derfor ikke en frontlukket sportsbh til en stor barm. Vi sender altid din pakke afsted fra butikken hurtigst muligt. . Formstøbte lommer med fugttransporterende Naturexx giver høj komfort.

Next

Bh med blød skål online

bh uden bøjle med lukning foran

Vi vil altid gerne hjælpe dig på telefonen: 46366301 eller på mail Her kan vi ofte guide dig til valg af størrelse eller valg af model. Fordi lukningen er på forsiden, behøver du ikke strække dig for at nå ryggen og du kan lukke din bh meget lettere. Herudover findes de eksklusive brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her er både Marc Jacobs og Gucci. Den har brede polstrede stropper der er justerbare foran og samlet på ryggen. Størrelser: C,D,E skål: 90-105 cm. En blød bh passer perfekt til hverdag, en pushup-bh er populær under en festkjole og en T-shirt bh under kropsnære toppe giver et pænt og stilrent resultat.

Next