Barbatul fecioara in pat. Partenerul ideal Fecioară

Barbatul fecioara: Afla cat de mamosi sunt barbatii, in functie de zo

barbatul fecioara in pat

In principiu, toata lumea admira atasamentul fata de parinti. Bărbatul Fecioară trebuie să renunţe la orgoliu ca să-şi poată satisface femeia la nivelul la care ea îşi doreşte, să gândească mai puţin şi să se lase în voia simţurilor mai mult. In partenere nativul din fecioara cauta inocenta, feminitatea si sfiosenia evitand in schimb vulgaritatea, femeile dominatoare sau prea indraznete. Vărsătorul are toate şansele să atingă o poziţie prestigioasă în cursul vieţii. Fie că e doar un trofeu pentru performanţele la fotbal într-un campionat al liceelor, sau o diplomă că e cel mai înalt om din judeţ, el va primi o recunoaştere de un fel sau altul a meritelor sale.

Next

Femeia Fecioara

barbatul fecioara in pat

Din pacate, aceste momente vor fi atat de rare in viata femeii fecioara incat nu poate fi caracterizata nativa ca fiind indragostita de bucuriile vietii. Nici măcar hainele nu sunt un impediment în calea pasiunii dintre ei, dar ar fi bine să fie, totuşi, lăsate deoparte, altfel vor arde mocnit din cauza amorului pătimaş. Cred ca o fost super discret si asta imi place f. Nativul are cunoştinţe remarcabile despre anatomia feminină. Un plus în cazul lor este dispoziţia de a încerca orice li se pare interesant şi neobişnuit, motiv pentru care nu se feresc să pună în practică chiar şi cele mai bizare fetişuri şi fantezii ale partenerului.

Next

Horoscopul erotic

barbatul fecioara in pat

Iata care sunt zodiile potrivite pentru femeia Taur. O carte deschisă nu-ţi va stârni niciodată curiozitatea. Natura lui practica nu intelege romantismul. Un parfum cu feromoni, o lenjerie mătăsoasă, nişte braţe bine lucrate sau o muzică senzuală pe fundal sunt câteva din armele lor cele mai de preţ. Acolo unde berbecul este aprins, Fecioara este calmă și așezată. Este ascultătoare, aşa cum îi place lui, de casă, cuminte şi recunos­cătoare pentru tot ceea ce primeşte.

Next

Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat: cuplurile care fac sex exploziv, romantic, pervers, dar niciodată plictisitor

barbatul fecioara in pat

El este un tip distant, care nu se implică sufleteşte aşa cum ar vrea femeia Rac, cât despre vorbele dulci, nu prea le găseşti în vocabularul lui. Fecioara poate fi rabdatoare, generoasa, cu toate ca in esenta este foarte rece, insa chiar si in clipele in care lasa impresia unei stari de implicare sufleteasca, ea de fapt isi masoara cu atentie atat cuvintele cat si gesturile. Daca nu are deja o colectie, ii puteti cumpara intotdeauna un cutit elvetian, un set de unelte, o palarie de vanator, un aruncator de flacari sau o pereche de boxeri sexy. El nu cunoaste iubirea cu pasiune si emotie. Asteapta sa fie fata in fata cu tine pentru a-ti spune ce are pe suflet. Da, în curând o să începem o rubrică despre amprenta unică a lui Eros în harta astrală. În timp ce Berbecul este insolent, dominant și agresiv, Fecioara este orientată spre detaliu, tăcută, chiar timidă și răbdătoare cu proiectele pe termen lung.

Next

Bărbatul Fecioară în dragoste

barbatul fecioara in pat

Taur cu Capricorn: Două din cele mai puternice semne zodiacale când vine vorba de compatibilitatea sexuală, Taurul şi Capricornul fac implozie de pasiune. Când e vorba de prietenie, el e tot ce ţi-ai putea dori: cel mai bun prieten, un confident de încredere. Flirtul este una dintre armele lui si face complimente chiar si in pat. Chiar dacă nu sună foarte incitant, ai șanse mari să întâlnești un bărbat Fecioară la un muzeu, la o bibliotecă, la o lansare de carte sau la un observator astronomic. Nu spunem acum sa ii inselati increderea ca nu se stie niciodata ce reactii va avea! Dorinţa lor sexuală şi atracţia pe care o simt unul faţă de celălalt este atât de puternică încât ar putea inversa polii magnetici ai Pământului. Comunică greu şi au idealuri de viaţă foarte diferite. Ştiu foarte bine şi de foarte tineri ceea ce vor de la viaţă şi luptă pentru îndeplinirea ide­alurilor comune ca o adevărată echipă.

Next

Femeia Fecioara si secretele ei: calitatile nativelor din aceasta zodie

barbatul fecioara in pat

Probabil că vei avea mult de aşteptat până la primul sărut. Scorpion cu Peşti: Când vine vorba de erotism, Peştii şi Scorpionii sunt suflete pereche. Când o femeie îl ignoră sau îşi ascultă propria raţiune când e vorba să ia decizii cel puţin la început , el va face ochii mari şi chipul lui va căpăta expresia alertă a unui ogar pus pe căutare. Defectul lor comun este gândirea plină de prejudecăţi. Corpul femeii din aceasta zodie nu-si pierde mult timp tineretea si supletea. Gemenii sunt un semn de Aer, iar Fecioarele, un semn de Pământ. Dar există o variaţie care îl atrage — iubita îşi odihneşte capul pe podea, cu faţa în jos, ridicându-se în coate, cât timp el îi saltă picioarele în poziţia roabei şi o pătrunde din spate.

Next

Barbatul Fecioara in pat, in relatie si ce femei prefera

barbatul fecioara in pat

S-ar putea să găseşti vreun Vărsător care petrece mult timp gândindu-se adânc la sex, dar poţi să fii aproape sigură că are ascendent în Scorpion şi, chiar şi aşa, sunt puţine şanse să alerge efectiv după fuste. Taur cu Gemeni: Pentru Tauri şi Gemeni, sexul nu este numai plin de satisfacţii, ci şi o adevărată distracţie. Barbatul Fecioara are nevoie sa stie ca beneficiaza intotdeauna de un umar pe care sa planga si cauta sa fie stimulat intelectual de partenera sa. Anul trecut a fost un an al prosperitatii si al vietii bune pentru nativi. Cu fecioara, fiind zodie de pământ, nu se potrivește mai deloc. Sunt inventivi şi se vor distra de minune chiar şi când sunt departe unul de celălalt, sexul la telefon atingând noi cote de eficienţă.

Next