Autentificare facebook. Nu te poti loga in contul tau de Facebook? Incearca 5 modalitati prin care iti poti recupera contul!

Verificarea identității pe Facebook. Cum poți obține din nou acces la profilul tău de Facebook » Pretty Tech

autentificare facebook

Au trecut 10 zile de atunci si contul meu este tot suspendat, dandu mi mesajul ca actele sunt verificate si ca imi multumesc pt răbdare. Eu am o problema cu facebook-ul asemanatoare cu a ta. Daca imi spui exact ce scrie cand incerci sa te conectezi, pot sa iti spun care este problema. Le-am explicat că ăsta este numele meu, chiar dacă nu este complet, că așa este și mailul meu pe care îl am de șase ani, așa mă cunosc toți, asta este adresa blogului meu și așa sunt trecută și pe alte rețele de socializare — la toate am oferit și link. Tot asa mi-a cerut si mie act de identitate sa vada daca sunt eu sau nu…eu am numele la Fb : Florinuțu Octavian, si am scris acolo numele meu de familie si mi-a cerut act de identitte…eu speriat nu stiam de ce si pentru ce e ast si am pus o poza la vrajeala, nu mi-au dat nici un raspuns in 4 ore si nici acum…. Nu primești semnul acela de verificare.

Next

HOW HACKERS HACK FACEBOOK ACCOUNTS?

autentificare facebook

Dar nimic în fie care zi încerc să mă conectez la fb dar. Se pare, ca unii utilizatori, au fost deranjati de acest lucru, dat fiind faptul ca mi-a fost raportat contul, iar imediat Facebook mi-a cerut toate datele. Am facut si chestia asta si pana acum nu s a intamplat nimic. Buna,imi poti da te rog adresa de mail la care ai luat legatura cu cei de la facebook. Normal eu primesc un cod format din 6 numere, dar eu mi am schimbat numărul de telefon și nu am putut sa mai primesc codul.

Next

Crearea unui cont nou pe Facebook

autentificare facebook

Au spus ca este inchis temporar. Veţi primi un e-mail de la Facebook, sau un mesaj text pe telefonul mobil, pentru a vă ajuta să confirmați contul. Pentru a-ti recupera contul, va trebui sa ti-l identifici, utilizand fie parola curenta Facebook sau chiar o parola mai veche Acest lucru este foarte util in caz ca vreun hacker a incercat sa schimbe parola sau in acele momente cand nu iti mai aduci aminte noua parola. Eu am trimis poza dupa buletin dar si dupa certificatul de nastere si am explicat acolo ca eu sunt cea din poze si sa-mi deschida contul. Parola Când creați o nouă parolă, asigurați-vă că conţine cel puțin 6 caractere.

Next

Help Center

autentificare facebook

M-am logat din Ungaria cateva zile si cand am revenit in Austria nu am mai putut sa il deschid. Ca alternativă, introdu următorul cod de resetare a parolei: cand mA Conectez la fb imi apare We thank you Unfortunately, you will not be able to access your account while reviewing these new documents. Si cate zile va dura pana se rezolva situatia? Dupa un timp, am decis sa am si grupul meu propriu, pentru ca activitatea mea sa fie cat mai transparenta fata de persoanele cu care comunicam. Dacă aș trece numele de familie și un singur prenume, abia atunci o să par o altă persoană și amicii nu m-ar găsi la fel de ușor. M-am gândit că e ok să le explic că nu folosesc o altă identitate, dimpotrivă, majoritatea persoanelor mă cunosc ca Victoria Giorgiana și nu-mi știu numele de familie. Daca totul decurge bine, verifica metodele de contact pe care le-ai introdus si apoi da click pe butonul Reset Password. Spre ca ati avut ce invata din acest articol.

Next

Nu te poti loga in contul tau de Facebook? Incearca 5 modalitati prin care iti poti recupera contul!

autentificare facebook

Apasă aici pentru a schimba parola. Dacă ai respectat această regulă și totuși nu poți crea un cont nou pe Facebook, spune detalii, de ce anume nu îl poți crea, apare un mesaj de eroare, ce spune în acel mesaj? Asadar, daca vei putea raspunde intrebarii de securitate, va trebui sa astepti 24 de ore pana cand vei putea accesa contul Facebook utilizand noua parola. Pagina lui intra direct pe acest calculator, care acum este al meu… Cum ar trebui sa procedam? Poate ca tu nu mai ai acces la adresa de email si numerele de telefon ce le-ai trecut la contact in contul de Facebook, sau poate sa un hacker a modificat aceste informatii. Cu ocazia asta am aflat că există și un dashbord la care ai acces când aștepți răspuns de la Facebook. Un dashboard destul de bine făcut, cu detalii importante. Pentru conectare, introduceţi adresa de email sau numărul de telefon şi parola, şi apăsaţi pe butonul Conectează-te. Foarte bine ca m-au deconectat! Daca nu poti raspunde intrebarii de securitate descrisa in modalitatea 2, Facebook te va lasa sa alegi cativa prieteni de incredere care te pot ajuta sa iti recuperezi contul.

Next

HOW HACKERS HACK FACEBOOK ACCOUNTS?

autentificare facebook

Cand ai reusit sa iti identifici contul, va aparea pagina pentru resetarea parolei. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti identifici contul, unde vei folosi adresa de email sau numarul de telefon sau introduci numele tau complet. Prietenii pe care i-ai selectat vor primi un cod de securitate de la Facebook. Apasă aici pentru a schimba parola. Nu știu ce pot face in acest caz, mă puteți ajuta va rog din suflet? Vezi ca sigur ai primit un mail de la ei care iti explica ce ai facut deci nu am decat sa astept,ma gandesc.

Next

Help Center

autentificare facebook

E posibil sa primeasca mes pe acel nr de tel? Dacă nu reușești în felul ăsta, trimite-mi link către pagina ta și pagina soției să mă uit și eu peste ele, și să pot să înțeleg mai bine problema. Nu, nu aveti ce face in acest caz. Este tare trist, sa vad cum primesc mail-uri cu toate cererile de pe grup, postarile facute, iar eu nu pot sa raspund la ele. Inainte de a reseta parola, verifica daca intr-adevar este contul tau. Dureaza cam mult pentru o verificare normala. In acel moment Facebook s a deconectat de pe toate telefoanele.

Next