Asia express sezon 2 ep 2. ASIA EXPRESS Sez.3 Ep.32

ASIA EXPRESS Sez.3 Ep.32

asia express sezon 2 ep 2

De obicei, intră câte trei echipe. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30. Oamenii se transformă când le este greu și încep să spună că nu mai pot rezista, că vor acasă. Citește și: Cocuța și Bogdan Boantă nu au ajuns în finala Asia Express La un pas de marea finală Asia Express, Cocuța și Bogdan Boantă au fost nevoiți să iasă din competiție. Și dacă mai merg fără să car, doar amân, tot la operație ajung. Inițial nu am crezut că e atât de grav.

Next

ASIA EXPRESS Sez.3 Ep.32

asia express sezon 2 ep 2

Dar amândoi știam că puteam merge mai departe. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară. George Vintilă, noul concurent Asia Express George Vintilă a fost concurentul surpriză din Asia Express. Până la startul competiției, telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască mai bine cele nouă perechi care au răspuns prezent provocării Drumului Comorilor. Ana Morodan și Adrian Teleșpan, eliminați de elefantul roșu Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiție, în episodul 24, după ce, pentru ei, elefantul a fost roșu, pentru a doua oară. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența , m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.

Next

Asia Express Sezonul 2 Episodul 4 din 17 februarie 2019

asia express sezon 2 ep 2

Îmi doresc să nu mai aud claxoane, îmi doresc să nu mai aud nimic. Totodată, vom putea afla detalii inedite din spatele camerelor de filmat, dar și cum se produce pas cu pas unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din țara noastră. Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme. . Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic sunt la extrem de epuizată. Extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin.

Next

Asia Express Sezonul 2 Episodul 5 din 18 februarie 2019

asia express sezon 2 ep 2

Acum, pentru a stopa toate sentimentele fanilor show-ului, au venit și cu o certitudine. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au primele concurente care au părăsit Asia Express. Lupta se dă pentru premiul de 30. A fost o experiență minunată, am văzut o țară colorată plină de oameni uimitori. Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Pot spune că Asia Express este o experienţă frumoasă, epuizantă, brutală pe alocuri, te stoarce de emoţii, te pune în nişte ipostaze în care viaţa normală de acasă nu te pune. Dacă data trecută, destinul a făcut ca Morodan și Teleșpan să se întoarcă în competiție, de data aceasta, cei doi au fost siguri că vor părăsi definitiv show-ul Asia Express.

Next

Asia Express sezonul 3 episodul 2 online 16 Februarie 2020

asia express sezon 2 ep 2

Program Asia Express Antena 1 Cel mai asteptat show al primãverii, Asia Express România, are ca program de difuzare zilele de duminică, luni și marți, de la ora 20. Dacă vor fi nominalizați pentru eliminare, trebuie să lupte pentru o a doua șansă. Asia Express - sezonul 2- cifre impresionante 2 luni de zile, 9 perechi de vedete au străbătut peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30. Șefii Antenei 1 țineau pe jar telespectatorii cu privire la data exactă a începerii aventurii în Filipine. Prima eliminare Asia Express sezon 2 Prima eliminare Asia Express a avut loc, marți, în cea de-a treia ediție a reality-show-ului. De acolo, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Florin Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh au luat startul în Drumul Comorilor, presărat cu provocări dificile la orice pas.

Next

Competiția Asia Express Sezon 2 a început! Concurenții primesc prima sarcină de la Gina Pistol

asia express sezon 2 ep 2

Îmi doresc foarte mult să aud sunetul timpanului meu care nu trebuie să facă față niciunui zgomot. Așa cum era normal, și Iuliana Luciu, colega de echipă a Margheritei, a fost obligată să părăsească aventura Asia Express. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri. Acesta primit o a doua șansă, alături de un nou coechipier, George Vintilă, astfel că După primele probe la Asia Express, George Vintilă a declarat că este foarte, foarte greu. Vedetele din Asia Express au trecut prin lucruri greu de imaginat şi întreaga lor aventură se va transforma într-o aventură şi pentru telespectatori. Liviu renunță la fumat, iar Andrei nu mai bea băuturi carbogazoase.

Next

Asia Express Sezonul 2 Episodul 12 din 5 martie 2019

asia express sezon 2 ep 2

Citește aici despre provocările extreme Jojo și Paul Ipate, nevoiți să renunțe la Asia Express din cauza problemelor de sănătate Pentru Paul Ipate și Jojo, călătoria Asia Express s-a încheiat. Asia Express sezon 2, câștigători, finaliști Asia Express 2019, ultimele noutăți și tot ce trebui să știi despre show-ul Antena 1. Despărțirea de Asia Express nu a fost deloc ușoară pentru cei doi, mai ales că și-au dorit extraordinar de mult participarea în cadrul show-ului. Asia Express online, sezonul 2 Începând cu data de 10 februarie, fanii reality-show-ului pot viziona toate episoadele Asia Express online, pe. Tot ce pot să spun este că mă bucur pentru această experien ț ă , a fost una intens ă , frumoas ă. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc.

Next